• DOLAR 32.346
  • EURO 35.128
  • ALTIN 2308.082
  • ...
Yetimler Vakfı Aksaray'da onlarca yetimi giyindirdi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Aksaray'da yetim çocuklara yönelik yardım çalışmalarını başlatan Yetimler Vakfı Aksaray Temsilciliği, bu kez de yetimlere giyim yardımında bulunarak yüzlerini güldürdü.

Yetimler Vakfı Genel Merkezi tarafından yaklaşan Kurban Bayramı vesilesiyle başlattıkları “Bir Yetimi de Sen Giydir” kampanyası kapsamında Aksaray’da onlarca yetim çocuğu giydirdi.

Yapılan giyim yardımları hakkında açıklamalarda bulunan Yetimler Vakfı Aksaray İl Temsilcilerinden Yusuf Demirel, “Her yıl olduğu gibi bu yıl da vakfımızın yaklaşan Kurban Bayramı münasebetiyle başlatmış olduğu bayramlık giyim yardımlarına Aksaray İl Temsilciliği olarak bizlerde daha önceden tespitini yapmış olduğumuz yardıma muhtaç yetim kardeşlerimizi giydirdik. Yetim kardeşlerimize sahip çıkmayı bir görev, sorumluluk olarak görüyoruz ve bu noktada hayırsever vatandaşlarımızın katkılarıyla yetim kardeşlerimizin, ailelerin her konuda yardımlarına koşuyoruz. Onlara maddi ve manevi katkılar vermeye gayret ediyoruz.” dedi.

Mübarek Kurban Bayramı’nda yardıma muhtaç yetim ailelere kurban bağışı çağrısında bulunan Demirel, “Kurban Bayramı’nda inşallah keseceğimiz kurbanlarla yetim ailelerimize kurban eti ulaştıracağız. Bu yıl ‘Kurbanınla Sevindir’ temasıyla başlatmış olduğumuz çalışmada ülkemizin dört bir yanında hayırseverlerin katkılarıyla inşallah kurbanlar keseceğiz. Gelin hep birlikte bu bayramda kurbanlarımızı yetim ailelerimizle paylaşalım, sünnetüllah gereği yetimlerimizi unutmayalım, sevindirelim.” ifadelerini kullandı. (İLKHA) 







Bu haberler de ilginizi çekebilir