• DOLAR 32.523
  • EURO 34.772
  • ALTIN 2487.521
  • ...
SON DAKİKA
İstanbul`a Yağmur Geliyor!
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
Erken ölçümlere göre 26.1 derecelik değerle mart aylarında yaşanan en yüksek sıcaklık değerine de bir hayli yaklaşılmış oldu. İstanbul en sıcak mart ayı gününü 2001 yılında yaşamıştı. 2001`in 26 Mart`ında 26.8 derecelik sıcaklık ölçülmüş ve bu değer meteorolojik kayıtlara girmişti.

ÇARŞAMBA İSTANBUL`A YAĞMUR GELİYOR

İstanbullular`ın Çarşamba sabahına yağmurla uyanması bekleniyor. Yağmura kadar hafta sonundakine yakın sıcaklıkların yaşanacağı tahmin ediliyor. Pazartesi ve Salı günü öğle saatlerinde gerçekleşmesi beklenen sıcaklık değeri 20 derece ve civarında. Bazı bölgelerde bu değerin aşılabileceği öngörülüyor. Pazartesi günü Anadolu yakası için hafif yağış beklentisi de var. Ancak bu yağışın kısmi ve kısa süreli olacağı öngörülüyor.

İstanbul`da Çarşamba günü sabah saatlerinde başlaması beklenen yağmurla birlikte çok sert olmayan bir sıcaklık düşünün yaşanacağı tahmin ediliyor. Sıcaklığın 15 derecenin altına düşmeyeceği, ancak bu değere yakın olacağı öngörülüyor.

BAHAR YAĞMURLARI VAR

Önümüzdeki 3 günde ise Anadolu`da hafif bahar yağmurlarının görülmesi bekleniyor. Ankara`da pazartesi, çarşamba ve perşembe sağanak yağış görüleceği tahmin ediliyor. İzmir`de de 3 gün boyunca yağış var.

Bu haberler de ilginizi çekebilir