• DOLAR 32.44
  • EURO 35.43
  • ALTIN 2330.66
  • ...
Minia Kudüs tırı Batman’da
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Kudüs ve Mescid-i Aksa davasını canlı tutmak için Yetimler Vakfı ve Filistin Vakfı'nın iş birliği ile organize edilen program kapsamında startı İstanbul’da verilen Mescid-i Aksa maketini taşıyan Minia Kudüs tırı Batman’a ulaşarak halkın ilgisine sunuldu.

Mardin’den Batman’a gelen Minia Kudüs tırını Yetimler Vakfı Batman temsilciliği yetkilileri karşıladı.

Siyonist işgalci rejimin saldırısı altındaki Kudüs ve Mescid-i Aksa'nın özgürlüğüne kavuşması adına organize edilen program kapsamında şehir şehir dolaşan Mescid-i Aksa maketinin yer aldığı Minia Kudüs tırı, 08-09 Temmuz tarihlerinde Atatürk Parkı’nda halkın ziyaretine açık tutulacak.

Yetimler Vakfı Batman Temsilciliği yetkililerinden Sinan Güneş, Minia Kudüs tırının 2 gün boyunca halkın ziyaretine açık olacağını belirtti.

“Amacımız Kudüs’ü, Mescid-i Aksay’ı gündemde tutmaktır”

Kudüs’ü, Mescid-i Aksa’yı gönüllerde diri tutmayı amaçladıklarını ifade eden Güneş, “Minia Kudüs maketimiz İstanbul’dan yola çıkarak Ankara, Adana Gaziantep, Şanlıurfa, Diyarbakır, Mardin ve ardından Batman’a gelmiş bulunmaktadır. Minia Kudüs maketimiz Batman’da iki gün boyunca sabah 10.00 ila akşam 22.00 arasında halkımızın ziyaretine açık olacaktır. Bizim buradaki amacımız Kudüs’ü, Mescid-i Aksay’ı gündemde tutmaktır. Hereksin malumu siyonistlerin Müslüman Filistinlilere karşı zulümleri bitmek bilmiyor. Siyonistler her gün Filistin’in bir mahallesinde Müslüman kardeşlerimize saldırıları gözler önündedir.” ifadelerini kullandı.

“Minia Kudüs maketimiz 2 gün boyunca halkın ziyaretine açık olacak”

Tüm halkı Minia Kudüs tırını ziyaret etmeye çağıran Güneş, “Kudüs’e gidemeyen halkımıza Minia Kudüs maketimizi sunarak görmelerini sağlamak istedik. Bu şekilde Kudüs’ümüzü de gündemimize almaktayız. Burada iki gün boyunca Minia Kudüs maketimiz halkın ziyaretine açık olacaktır. Ziyaret esnasında Kudüs ile ilgili marşlar, resim sergisi ve bağışlar kabul edilecektir. Minia Kudüs maketimiz iki gün sonra buradan Van ilimize doğru yola çıkıp Türkiye turunu tamamlayacaktır inşallah.” dedi.(İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir