• DOLAR 32.51
  • EURO 34.783
  • ALTIN 2499.528
  • ...
Mobilya yüklü TIR otobanda alev alev yandı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
Denizciler Otoban turnikelerinden çıkış yaptıktan sonra yolun sağına park edilen 31 E 2673 plakalı TIR henüz bilinmeyen bir nedenden dolayı yanmaya başladı. Şiddetli fırtına sebebiyle kısa sürede büyüyen ve alev topuna dönen TIR`dan çıkan dumanlar belde halkını da sokağa döktü.

Gün boyu devam eden şiddetli fırtına nenediyle ormanın yandığını tahmin eden Denizciler Belde halkı otoban yolunda yangını izledi. Fırtınanın şiddeti ile yanan TIRdan sıçrayan alevlerin ise otoban altındaki evlerin bahçesine kadar inmesi ile ev sahipleri olay yerine gelen Denizciler Belediye itfaiye ekipleri ile birlikte yangını söndürmeye çalıştı.

Fırtına nedeniyle güçlükle kontrol altına alınan yangında can kaybı olmazken, mobilya yüklü TIR adeta hurda yığını haline geldi.Olayı gören belde halkı ise "Yangın çıktı diyerek dışarıya fırladık neye uğradığımızı şaşırdık. Bir de baktık TIR alev alev yanıyor. Mobilya yüklü olduğunu öğrendik." dediler.

Denizciler Polis karakolundan gelen emniyet ekipleri çevrede geniş güvenlik önlemi alırken, otoban turnikeleri uzun süre trafiğe kapandı. Trafik ekiplerinin kaza ile ilgili soruşturma başlattıkları bildirildi.

Bu haberler de ilginizi çekebilir