• DOLAR 32.575
  • EURO 35.015
  • ALTIN 2428.45
  • ...
CHP`liler kaza yaptı: 5 yaralı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

MERSİN- Seçim çalışmaları için Mersin`den Silifke`ye giden CHP heyetinin aracı Tece beldesinde bir TIR`ın arka römorkuna çarpması sonucu meydana gelen kazada araç içerisinde bulunan Mersin Milletvekili Ali Öztürk ve beraberindeki 4 kişi yaralandı.

 

Edinilen bilgilere göre, Sabah saat 09.00 sıralarında, seçim çalışmaları için Mersin`den Silifke`ye gitmek için yola çıkan Mersin Milletvekili Ali Rıza Öztürk, Sendikalardan Sorumlu CHP Genel Başkan Yardımcısı Yakup Akkaya, CHP Ankara İl Başkanı Fahri Yıldırım, Danışman Tayfun Şahin ve Şoför Veli Çamöz`ün içerisinde bulunduğu araç, Mersin Tece beldesindeki kavşakta Mehmet Ali Havuçlugil kontrolündeki 33 DF 6307 plakalı tırın U dönüşü yapması sırasında arka römorkunu kurtarmaması sonucu Veli Çamöz kontrolündeki 06 MMR 09 plakalı araç römorka çarpması ile araç içerisinde bulunan 5 kişi çeşitli yerlerinden hafif şekilde yaralandı. Olay yerine gelen ambulanslar ve polis eşliğinde yaralılar Mersin Devlet Hastanesi acil bölümüne kaldırıldılar.
Olayın duyulması üzerine, CHP Mersin Milletvekili Aytuğ Atıcı, CHP Mersin İl Başkanı Mehmet Faruk Akan, CHP Büyükşehir Belediye Başkanı Macit Özcan ve parti yetkilileri hastanede yaralıları ziyaret etti. Doktor olan CHP Mersin Milletvekili Aytuğ Atıcı yalıların tedavisi ile kendisi ilgilendi.

 

Polis olayla ilgili soruşturma başlattı. (Osman Öksüz-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir