• DOLAR 32.39
  • EURO 35.103
  • ALTIN 2326.501
  • ...
Yetim ve öksüz çocuklara futbol alt yapısı imkânı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu'nun mahalle ve ev ziyaretleri sırasında anne veya babaları vefat eden çocuklar kayıt altına alınarak ailelerinin ayni ve nakdi ihtiyaçları karşılanıyor.

Çoğunluğu yetim ve öksüzlerden oluşan 31 çocuğa yaklaşan Kurban Bayramı öncesinde Bağlar Belediyesi'nin giyim mağazası aracılığıyla yazlık giyim desteği sağlandı.

İhtiyaç sahibi ailelere yönelik giyim desteğinin bayrama kadar devam edeceği kaydedildi.

Çocuklarla yakından ilgilenen Beyoğlu, mağaza yöneticilerine ,"Buraya gelen tüm çocukların tüm giyim ihtiyaçlarını karşılayarak mutlu gönderin " talimatını verdi.

Organizasyona büyük ilgi gösteren çocukların aileleri, anlamlı destek nedeniyle Başkan Beyoğlu'na teşekkür etti.

Beyoğlu, Bağlar Belediyespor ile Diyarbakırspor oyuncularını tebrik etti

Bağlar Belediyespor ile Diyarbakırspor arasında oynanan Bölgesel Amatör Futbol Ligi karşılaşması öncesinde iki takımın soyunma odalarına giderek başarı dileyen Beyoğlu, maçı 2-1 kazanan Diyarbakırspor'un tebrik etti.

Maçtan önce iki takımın soyunma odalarına giden Beyoğlu,"Sonuç ne olursa olsun kazanan kentimiz olacak. İki takım da bizimdir. Kim kazanırsa onu alkışlarız. Bu maçın kaybedeni yoktur. Sahaya gerginlik, sertlik ve sportmenlik dışı hareketler istemiyoruz. Öyle bir görüntü ortaya koyun ki izleyenler sizi takdir etsin." diyerek dostluk mesajı verdi.

Beyoğlu, mevcut imkanlarla kurulan ve bu aşamaya gelen Bağlar Belediyespor'u da tebrik etti. (İLKHA)











Bu haberler de ilginizi çekebilir