• DOLAR 32.602
  • EURO 34.814
  • ALTIN 2497.565
  • ...
Batman Gıda Toptancılar Derneği basınla bir araya geldi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun.  Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

Batman Gıda Toptancılar Derneği Başkanı Süleyman Emek, hedeflerinin Batman’daki toptancı esnafını bir araya getirerek daha kurumsal  bir düzende çalışmak ve sorunlarını çözmek olduğunu söyledi.

Üye sayılarının 100 kişiye yakın olduğunu ve sayılarının giderek arttığını belirten Emek, hedeflerinin yerel esnafın kalkınması ile diğer büyük illerdeki toptancılar gibi kurumsallaşmak olduğunu ifade etti.

Emek, “Batman’da esnafımızın yaşadıkları sorunlardan dolayı bir araya geldik. Bu vesile ile Batman Gıda Toptancılar Derneğini Kurduk. Yaklaşık 100 üye esnafımız ile birlikte bir güç birliği ortaya koyduk. Güç birliğimizi daimi kılmak içinde değişik aktivitelerde bulunup çevremizde gelişmiş olan iller seviyesine çıkarmaktır. Gayemiz memleketimize hizmet etmektir.” şeklinde konuştu.

“Öncelikli amacımız daha fazla iş istihdamı”

Emek konuşmasının sonunda şunları söyledi: “Bünyemizde bin kişiye yakın çalışan ve 800 tane araç filomuz var. Batmanın en güçlü kaynaklarını temsil ediyoruz. Toptancılık sektörünü daha aktif hale getirmek için mücadele edeceğiz. Halkımızla bütünleşip yerel marketleri güçlendirip birlikte hareket ettiğimizde daha iyi şeyler olacaktır. Çünkü yerel esnafın kalkınması her şeyden önce gelmesi gerekmektedir. Bu durumun sürdürüle bilmesi ve büyümesi için ilgili makamlara başvurularımızda olacaktır. Yetkililer bize kolaylık sağlaması durumunda bizlerde dumansız tüten bir fabrika gibi daha çok istihdam sağlayan bir sektör olarak daha çok iş imkânı sağlayacağız.” (İLKHA) 







Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

Bu haberler de ilginizi çekebilir