• DOLAR 32.602
  • EURO 34.82
  • ALTIN 2509.358
  • ...
Paris`te Terör alarmı!
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Fransa`nın başkenti Paris`te turistlerin en fazla ziyaret ettiği yer olan Eyfel kulesi bu akşam (30 mart 2013) Türkiye saatiyle 22.30 saldırı yapılacağı korkusuyla boşaltıldı.

Saat 19.00 Fransa Terörle mücadele birimlerinin Eyfel kulesine terörsit saldırı yapılacağı ihbarı üzerine Kuledeki tüm turistlerin yapılan anonslarla acil olarak aşağı inmeleri istendi. hem kuleyi ziyaret edenler hemde ikinci katındaki ünlü restoranında yemek yemeğe hazırlananlar apar topar asansörlere koşarak aşağı indi.

Eyfel kulesinden ve restaurantından inenler kulanin bulunduğu Champs de Mars alanına toplanarak uzaktan polis operasyonunu izlediler. Terörle Mücadele birimleri kuleye Fransa saatriyle 21.30 da saldırı düzenleneceği haberini aldıkklarını ve bu ihbarı ciddiye aldıkları için kule ve restaurantını boşaltılmasını istediklerini blirttiler. Saldırının yapılacağı saat geçtiği halde ziyaretçiler halen içeri alınmadı.

Eyfel kulesine yapılan ihbardan sonra polis kulenin etrafında ve çevrede geniş güvenlik önlemleri aldı. Bomba ihbarı üzerine yapılan aramalarda saat 23.00 itibarıyla henüz bir şey bulunamadığı belirtildi.

Bu haberler de ilginizi çekebilir