• DOLAR 32.328
  • EURO 35.096
  • ALTIN 2282.344
  • ...
Akil İnsanlar Listesi Basına Sızdı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan da dün akşam katıldığı canlı yayında Akil İnsanlar`la ilgili detaylı açıklamalarda bulundu. Başbakan Erdoğan: "1-2 gün içinde sonuçlanacak. İçinizden birileri de olabilir. Görüşeceğiz, kabul ederlerse dahil olacaklar.

7 BÖLGEDEN 7 AKİL İNSAN

Ülkemde şu silah bırakma işlemi gerçekleştirmiş olduğu anda Türkiye sıçrayacaktır. Türkiye`nin sıçraması bölgelerde çok farklı bir geometrik karşılığını bulacaktır. Akiller süreci devam ediyor. Biz görüşeceğiz, `ben de varım` diyorlarsa biz de eyvallah diyeceğiz. Ülkemizin 7 bölgesinden oluşan 7 kişiyle Akil İnsanlar kadrosu olacak. Bunlar belirleyici olmayacak. Bunların gayreti özellikle toplumsal algıyı oluşturmak, geliştirmek olacak.

ÜLKE TV - AKİL ADAMLAR LİSTESİ

Toplumda karşılığı olan kişilerden oluşan Akil İnsanlar diyoruz. Akademi, medya, STK temsilcileri var. Bütün bunlardan oluşan bayanlar, erkekler var. Bu 7 kişiden bir kişi başkan, bir kişi başkan vekili, 1 kişi sekreteryayı yüklenecek. Akil İnsanlar, çalışmalarını 1 ay içerisinde bitirecekler. Bütün masraflarını karşılamak suretiyle çalışmayı yürüteceğiz." dedi.

ERSOY DEDE AÇIKLADI

Erdoğan`ın bu açıklamalarının ardından, Ülke TV editörü Ersoy Dede Başbakan Erdoğan`ın Akil İnsanlar listesine ulaştı ve bu listeyi hem 17:00 haberlerinde hem de twitter`da yayınladı.

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir