• DOLAR 32.542
  • EURO 34.936
  • ALTIN 2423.334
  • ...
Mardin’de “Sağlıklı Nesil, Sağlıklı Gelecek” yarışmasının ödülleri sahiplerini buldu
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Mardin İl Milli Eğitim Müdürlüğü Toplantı Salonunda gerçekleştirilen ödül törenine İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Polat, Şube Müdürü Cumhur Çelik, Yeşilay Şube Başkanı Lütfü Günlüoğlu ile okul müdürleri, öğretmenler, öğrenciler ve veliler katıldı.

Yeşilay Mardin Şube Başkanı Lütfü Günlüoğlu, ödül töreninde yaptığı konuşmasında, şunları söyledi:

“Bağımlılıkla mücadele alanında, iyi ve sağlıklı nesillerin yetiştirilebilmesi adına yaptığımız tüm çalışmalar Yeşilay’ın öncelikli hedefini oluşturuyor. Öğrencilerimize ulaşmak, o berrak, genç ve temiz zihinlerini de mücadelemize dahil etmek, onları iyi ve sağlıklı yaşamın birer sözcüsü olarak görebilmek bizim en güçlü motivasyon kaynağımız. Yeşilay’ın bağımlılıklarla mücadelesine ortak olan sevgili öğrencilerimize ve aileleri başta olmak üzere başvuruların tüm öğrencilerimize duyurulması noktasında verdiği katkılar için size, ilinizdeki bütün öğretmen ve idarecilere gönülden teşekkür ediyoruz.’’

Mardin Milli Eğitim İl Müdürü Polat ise “2021 yılında yarışmamıza ilimizden 569 eser başvurusu oldu. Birbirinden kıymetli isimlerden oluşan jürimiz zorlu bir seçim sonrası ilkokul, ortaokul ve lise düzeylerinde il birinci, ikinci ve üçüncülerini belirledi. Katılan tüm eserler çok değerli, başarılı, özverili bir şekilde hazırlanmıştı. Yarışmada emeği geçenlere, eser gönderen öğrencilerimize teşekkür ederim.” dedi.

Konuşmaların ardından yarışmada birinci olan öğrencilere ödülleri protokol tarafından verildi. (İLKHA)





Bu haberler de ilginizi çekebilir