• DOLAR 32.312
  • EURO 35.111
  • ALTIN 2308.616
  • ...
Heykel belediyesi'nde asfalt çöktü lüks araç içine düştü
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Bodrum'un Akyarlar mahallesinde ana isale hattında patlak oluştu. oluşan patlak sonucu caddeye tonlarca su aktı ve cadde su altında kaldı. Su altında kalan yoldan geçmekte olan cip model aracın sürücüsü ne olduğunu anlamada asfaltın ortasında açılan 2 metre çapındaki çukurun içine düştü. Güvenlik kameralarının kaydettiği olayda araçta mahsur kalan vatandaşlar çevredekilerin yardımı ile kurtarıldı.

Çukur içinde kalan araç halat ile çekilerek bir miktar çukurdan çıkarıldı. Caddeye akan suyun kesilmesiyle araç çukurdan kurtarıldı.

Halkın vergileriyle yapılan ve kamuoyunun israf olarak nitelendirdiği heykelleri övdükçe öven Bodrum belediye başkanın yine yaptıkları bir heykel için 2 yıl uğraştıklarını ve heykeller için ne kadar para harcanırsa harcansın önemli olmadığını söylemişti. Gelecekte de  paraları heykel yapmak için kullanacaklarını dile getiren Bodrum belediye başkanının sözünde durduğunu ve halkın vergilerini halka hizmet yerine başka amaçlar için harcandığını herkes görmüş oldu.

Heykellere bu kadar kaynak ayrılmasına karşı olan ve anlam veremeyen vatandaşlar yolların bu durumda olmasından ve yapılması gereken hizmetlerin yapılmamasından şikayetçi.

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir