• DOLAR 32.512
  • EURO 34.748
  • ALTIN 2490.755
  • ...
Kum yüklü kamyon devrildi: Bir ölü
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Kaza, Şehitkamil ilçesi Sanayi Mahallesi İpekyolu üzerindeki Sani Konukoğlu Bulvarı üzerinde meydana geldi. İddiaya göre, Kahramanmaraş’ın Pazarcık ilçesi Narlı Mahallesinden yüklediği kumu Şanlıurfa’nın Birecik ilçesine götüren Şerif Korkmaz (30), yönetimindeki 27ABH 343 plakalı kamyon, sürücüsünün direksiyon kontrolünü kaybetmesi sonucu yön levhasına çarparak devrildi.

Kamyon damperiyle birlikte ters dönerken Korkmaz, aracın ön kısmının hurdaya dönmesi nedeniyle şoför koltuğunda sıkıştı. Kazayı görenlerin haber vermesi üzerine bölgeye çok sayıda sağlık, polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi.

Ekipler uzun uğraşlar sonucu Korkmaz’ı sıkıştığı yerden çıkardı. Sağlık ekipleri yaptıkları kontrolde Korkmaz’ın vefat ettiğini belirledi.

Kaza sonrası trafik polisleri ikinci bir kazanın yaşanmaması için güvenlik amacıyla yolun bir kısmını trafiğe kapattı. Trafik polis ekiplerinin kontrolünde uzun süre tek şeritten devam etti. 

Olay yeri inceleme ekibinin incelemesinin ardından Korkmaz’ın cenazesi otopsi işlemleri yapılmak üzere Gaziantep Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı. Devrilen kamyon ve etrafa saçılan kum nedeniyle yolda yaklaşık bir saat boyunca trafik tek şeritten kontrollü olarak sağlandı. Kamyon ve çimentoların yoldan kaldırılmasının ardından yolda ulaşım yeniden çift şeride döndü. (İLKHA)





Bu haberler de ilginizi çekebilir