• DOLAR 32.33
  • EURO 35.129
  • ALTIN 2307.15
  • ...
Çiftlik Bankın kurucusu Mehmet Aydın teslim olacağını söyledi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Nitelikli dolandırıcılık’ suçlamasıyla 2018 yılından bu yana aranan Çiftlik Bankın kurucusu Mehmet Aydın, akşam saatlerinde avukatları Şehmus Uluç ve Fatih Kuş aracılığıyla Türkiye'de yayın yapan bir gazeteye video gönderdi. Aydın, kısa süre içinde bulunduğu ülkedeki Türkiye elçiliğine teslim olacağını söyledi.

Videoda Aydın, "Hiçbir zaman kimseyi zarara uğratmak veya dolandırmak şeklinde düşüncem ve girişimim olmadı. Kurmuş olduğumuz oyun platformu sizler tarafından sevildi ve benimsendi. Biz de sizden aldığımız güç ile Türkiye'nin 81 ilinde bayilikler, et, süt, bal ve yumurta tesisleri yatırımları yaptık. Mağduriyetleri gidermek adına yurt dışında bulunduğum süre boyunca elimden geleni yaptım ancak hakkımda açılan soruşturma, kovuşturma ve yakalama kararları nedeniyle bir netice elde edemedim" ifadelerini kullandı.

Aydın, "Suçsuzluğumu ve mağduriyetimi kanıtlamak için kendi hür irademle Türk yargısına teslim olacağım. Bu noktada Türk yargısına vereceği kararda ve gerçeği bulacağımıza hiç şüphem yoktur." şeklinde konuştu. (İLKHA)



Bu haberler de ilginizi çekebilir