• DOLAR 32.59
  • EURO 34.826
  • ALTIN 2501.079
  • ...
Gençlik ve Spor Bakanlığıyla Diyarbakır Valiliği arasında yatırımlara ilişkin protokol imzalanacak
Google News'te Doğruhaber'e abone olun.  Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

Diyarbakır’da yerel ve ulusal yayın yapan medya kuruluşlarının temsilcileriyle bir araya gelerek kentin gündemiyle ilgili önemli değerlendirmelerde bulunan AK Parti Diyarbakır İl Başkanı Muhammet Şerif Aydın, Diyarbakır Valiliği ve Büyükşehir Belediyesi ile Gençlik ve Spor Bakanlığı arasında imzalanacak olan protokol kapsamında yapılacak yatırımların önemli olduğunu söyledi.

 

Haziran ayı başlarında Gençlik ve Spor Bakanı Muharrem Kasapoğlu'nun Diyarbakır'a gelişini hatırlatan Aydın, "Burada kaldığı süre içerisinde Valilikte İl Valimiz, Belediye Başkanlarımız ve Belediye Başkan vekillerimizin katılımı ile İl Koordinasyon toplantısı gerçekleştirilmişti. Bu toplantıda alınan kararlar doğrultusunda yarın Ankara’da Gençlik Spor Bakanlığımızın Valiliğimiz ve Büyükşehir Belediyemiz ile Diyarbakır’ımızdaki yatırımlarına ilişkin olarak protokol imzalama töreni gerçekleştirilecek." dedi.

Aydın, "Bu protokol imza töreni sonrası açıklanacağı üzere; Diyarbakır’ımızın hemen hemen tüm ilçelerinde hazırlanan projeler dahilinde semt sahaları, tenis kortları ve spor parkları yapımlarına başlanacak. Bu projelerin tamamlanması ile Diyarbakır’ımızın çehresinin sportif aktiviteler ve gençlerin spor yapabileceği alanlar açısından çok üst bir seviyeye çıkacağına inanıyoruz."ifadelerini kullandı.

Yapılması planlanan yatırım projelerinden dolayı teşekkürlerini ileten Aydın, "Bu büyük ve tarihi yatırım projesinden dolayı; Başta Sayın Bakanımız Muharrem Kasapoğlu ve İl Valimiz Sayın Münir Karaloğlu olmak üzere emeği geçen tüm kaymakamlarımıza ve bakanlık bürokratlarımıza Diyarbakır’ımız ve Teşkilatım adına teşekkür ediyorum." dedi. (İLKHA)







Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

Bu haberler de ilginizi çekebilir