• DOLAR 32.55
  • EURO 34.833
  • ALTIN 2428.836
  • ...
Artan sıcaklar vantilatörlere rağbeti arttırdı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun.  Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

Salgın nedeniyle uzun süredir işlerinin durgunluğundan yakınan esnafın yüzü, vantilatöre artan rağbetle birlikte gülmeye başladı.

Batman’da gündüz 45, akşam ise 35 dereceyi bulan sıcaklar, vantilatör ve sulu klima satışlarında artışa neden oldu.

Sıcakların artmasıyla satışlarının normalin üstüne çıktığını ifade eden esnaf Cihan Ok, vatandaşın tercihinin uygun fiyat ve az elektrik tüketen ürünler olduğunu söyledi.

“Halk fiyat uygunluğuna bakıyor”

Kavurucu yaz sıcağının gelmesiyle vantilatör ve sulu klimalara talebin arttığını ifade eden Ok, “Yaz aylarının gelmesiyle havalar çok ısındı. Yaz aylarında bölgemizin hava sıcaklığı çok yüksek. Salgın hastalıktan dolayı uzun süredir yapamadığımız satışı havaların ısınmasıyla yapmaya başladık. Halk yoğun bir şekilde klima ve vantilatöre rağbet gösteriyor. Her bütçeye göre sulu klima ve vantilatörlerimiz bulunmaktadır. Salgın hastalıktan dolayı ekonomik sıkıntı yaşayan vatandaş genelde fiyat uygunluğuna bakıyor. Biz de hem uygun fiyata hem de kaliteli ürün getirip müşterilerimize sunuyoruz.” diye konuştu.

Kimi zaman Batman’da hissedilen hava sıcaklığının 50 dereceyi bulduğunu söyleyen Ok, sulu klimaların hem tasarruflu hem de sağlıklı olduğunu savundu. (İLKHA)

 











Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

Bu haberler de ilginizi çekebilir