• DOLAR 32.574
  • EURO 34.92
  • ALTIN 2433.283
  • ...
HÜDA PAR Gaziantep İl Başkanı Göçer Minia Kudüs tırını ziyaret etti
Google News'te Doğruhaber'e abone olun.  Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

Göçer ve beraberindeki heyeti, Yetimler Vakfı Gaziantep temsilciliği yetkilileri karşıladı. Minia Kudüs tırındaki Mescid-i Aksa maketi hakkında yetkililerden bilgi aldı.

Kudüs ve Mescid-i Aksa davasını gönüllerde diri tutmak için Yetimler Vakfı ve Filistin Vakfı'nın iş birliği ile organize edilen program kapsamında startı İstanbul’da verilen Mescid-i Aksa maketini taşıyan Minia Kudüs tırı 2 gündür halkın ziyaretine açıldı.

Startı İstanbul’da verilen Mescid-i Aksa maketini taşıyan Minia Kudüs tırı Gaziantep’te halkın ilgisine sunulurken dünden bu yana ziyarete açık olan tırı yüzlerce kişi ziyaret etti.

Türkiye genelinde farklı illerde vatandaşların ilgisine sunulacak Mescid-i Aksa maketini taşıyan Minia Kudüs tırını partili heyetle birlikte ziyaret eden HÜDA PAR Gaziantep İl Başkanı Faruk Göçer, ziyaretin ardından yaptığı açıklamada, Kudüs ve Mescid-i Aksa’ya sahip çıkılması çağrısında bulundu.

Yetimler Vakfı’na Kudüs ve Mescid-i Aksa’yı gündemde tuttukları için teşekkür eden Göçer, “Ülkenin birçok ilinde Minia Kudüs tırını gezdirdikleri için Yetimler Vakfı’na teşekkür ediyoruz. Minia Kudüs tırının Gaziantep’imize gelmesiyle beraber bizlerde tırı parti olarak ziyaret ettik. Kudüs ve Mescid-i Aksa konusunda farkındalık oluşturan, Kudüs ve Mescid-i Aksa’nın sesini duyuran, Kudüs ve Mescid-i Aksa’ya sahip çıkan kim olursa olsun, onları takdir ediyoruz ve teşekkür ediyoruz.” dedi.

“Kudüs ve Mescid-i Aksa Müslümanlar için çok değerlidir”

Kudüs ve Mescid-i Aksa’nın sürekli Müslümanların gündeminde olması gerektiğini belirten Göçer, “Kudüs Müslümanlarındır ve Mescid-i Aksa ilk kıblemizdir. Kudüs Müslümanların ortak noktasıdır. Allah-u Teala Kudüs’ü ve çevresini mübarek kılmıştır. Kudüs ve çevresi mübarek beldedir. Peygamber Efendimiz Mescid-i Aksa’da bütün Peygamberlere imamlık yapmıştır. Bundan dolayı Kudüs ve Mescid-i Aksa Müslümanlar için çok değerlidir.” ifadelerini kullandı.

“Kudüs ve Mescid-i Aksa’yı sürekli gündemimizde olmalıdır”

Kudüs ve Mescid-i Aksa’nın esaretinin Müslümanların esareti olduğunun altını çizen Göçer, “Kudüs’ün esir olması İstanbul’un, Ankara’nın, Kahire’nin ve Bağdat’ın esir olması demektir. Kudüs bu beldelerimizin bir bütündür. Kudüs ve Mescid-i Aksa’yı sürekli gündemde tuttukları için Yetimler Vakfı’na teşekkür ediyoruz. Diğer STK’larında sürekli Kudüs ve Mescid-i Aksa’yı gündemde tutmalarını tavsiye ediyoruz. Çünkü Kudüs ve Mescid-i Aksa’yı sürekli gündemimizde olmalıdır.” şeklinde konuştu. (İLKHA)

Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

Bu haberler de ilginizi çekebilir