• DOLAR 32.334
  • EURO 35.093
  • ALTIN 2294.885
  • ...
Kızıltepe Umut Kervanından kurban bağışı çağrısı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun.  Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

Yardım faaliyetlerine ara vermeden devam eden Kızıltepe Umut Kervanı, “Kurbanınız Umut Olsun” sloganıyla 2021 kurban organizasyonunu başlattı.

Kızıltepe Umut Kervanı üyesi Şemseddin Aklan, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, Kurban Bayramı'nın yaklaşmasıyla kurban bağışlarını da almaya başladıklarını ifade ederek, şunları söyledi:

Şemseddin Aklan

“Bizler Umut Kervanı olarak, ‘Kurbanınız Umut Olsun’ çağrısıyla çalışmalarımıza başlamış bulunmaktayız. İlçemizde çok sayıda mağdur muhtaç ve yetim aileleri bulunmaktadır. Yılın 12 ayında yardım faaliyetlerimiz sürüyor. Özellikle bazı dönemlerde daha yoğun olarak çalışıyoruz. Kurban çalışması da önemli çalışma alanlarımızdan bir tanesidir. Bu anlamda salgın hastalığa karşı tedbirlerimizi alarak hayırseverlerimizin kurbanlarını hijyenik bir ortamda keserek elde ettiğimiz kurban bağış etlerini yetim ve muhtaç ailelere ulaştırmak için kurban vekaletinize talibiz.”

Kurban bedelinin 1250 TL olarak belirlendiğini aktaran Aklan, kendilerine destek verecek hayırseverlere teşekkür etti. (İLKHA)





Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

Bu haberler de ilginizi çekebilir