• DOLAR 32.381
  • EURO 35.035
  • ALTIN 2325.169
  • ...
İsmail Heniyye Lübnan Cumhurbaşkanı Avn ile görüştü
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Görüşmede, Filistin davasına ve Kudüs Kılıcı savaşında direnişin, siyonist işgal rejimi karşısındaki başarısına dikkat çekildi.

Ülkesinin Filistin davasını destekleme ve Yahudi yerleşim faaliyetlerini reddetme konusundaki kararlı duruşuna bağlı olduğunu dile getiren Cumhurbaşkanı Avn, Filistin’deki direnişin siyonist işgal rejime karşı son savaşta kazandığı zaferini tebrik etti.

Görüşmenin ardından basın toplantısı düzenleyen Heniyye, zor günlerden geçen Lübnan için güven ve istikrar temenni ettiklerini belirtti.

Heniyye, Filistin davasına ve özellikle de Kudüs Kılıcı Operasyonu sırasında verdiği destek nedeniyle Lübnan Cumhurbaşkanı’na ve halkına teşekkür etti.

Elde edilen zaferin sadece Filistin halkının değil, bilakis tüm İslam ümmetinin zaferi olduğunu hatırlatan Heniyye, Kudüs Kılıcı Operasyonu’nun ardından siyasi durumu ve sahadaki gelişmeleri gözden geçirdikleri ve tüm bölgesel ve uluslararası kesimlere açılma konusunda ısrarcı olduklarını vurguladı.

Heniyye ve beraberindeki HAMAS heyeti, daha sonra Meclis Başkanı Nebih Berri ve Başbakan Hassan Diyab'ı da makamlarında ziyaret etti. (İLKHA)







Bu haberler de ilginizi çekebilir