• DOLAR 32.51
  • EURO 34.834
  • ALTIN 2486.018
  • ...
Miniklerden yaşlılara ziyaret
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

BİNGÖL- Karlıova 125. Yıl Anaokulu öğrencileri yaşlıları ziyaret ederek onlara karanfil verdiler ve yaşlıların ellerini öptüler.

 

125. Yıl Ana Okulu öğrencileri, Müdür Zeynep Çiçek öğretmenler İlknur Öztürk ve Mehtap Alan gözetiminde Kanireş Mahallesinde bulunan bir evdeki dört yaşlı kadını ziyaret ettiler. Yaşlı kadınlara karanfil veren öğrenciler onların ellerini öptüler.

 

Ziyaret sırasında açıklamada bulunan okul müdürü Çiçek,\"Yaşlılar haftası nedeniyle yaşlılarımızın kendilerini yalnız hissetmemeleri adına düzenlediğimiz bu etkinlikler sayesinde hem yaşlılarımız hem öğrencilerimizin yüzleri gülüyor. Bizlerde ileride bu yaşlı teyzelerimiz gibi olacağız onları her zaman ziyaret etmemiz gerekiyor. Onlarda bir zamanlar sizin gibi küçük çocuktu ama şimdi yaşlandılar onları çok seviyoruz\" dedi.

 

Çocukların ziyaretinde duyduğu memnuniyeti dile getiren Hayriye Bingöl bu durumdan çok etkilendiklerini ve duygulandıklarını söyleyerek öğrencileri kendileriyle buluşturan öğretmenlere teşekkür etti.
Yaşlı kadınların çocuklara çikolata ikram etmesinden sonra ziyaret sona erdi.(Bülent Temiz-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir