• DOLAR 32.565
  • EURO 34.828
  • ALTIN 2433.93
  • ...
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Hatay'da konuştu
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Bir dizi temaslar gerçekleştirmek için Hatay'da bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan burada halka hitap etti.

Konuşmasının başında şehir hastanelerini eleştirenlere seslenen Erdoğan, "Şehir hastanelerini yaparken birileri "Bu kadar hastaneye ne gerek var" demişti. Bu hastaneler olmasaydı salgının zirve yaptığı dönemi nasıl atlatacaktık? Biz demokratlık görüntüsü altında faşistlik yapmıyor, herkesin hakkını, hukukunu, özgürlüğünü teminat altına alıyoruz. Çünkü biz bu millete aşkla bağlıyız." dedi.

 

Gündeminde sınır ötesi harekatlarda olan Erdoğan şunları söyledi:

Sınır ötesi harekatlarla ülkemize kurulmak istenen tuzakları bozduk. Karşımızda bir türlü yerli ve milli olmayı başaramayan anlayış var. Milletin gönlüne girmek yerine gözünü dışarıya diken bu zihniyete rağmen ülkemizi büyüteceğiz. Tescilli Türkiye düşmanlarının peşine düşerek ülkenin geleceğine talip olmaya kalkanların sonu hüsrandır. Geçtiğimiz günlerde Şuşa'ya giderek oradaki kardeşlerimizin kurtuluş sevincine ortak olduk. Şimdi aynı yaklaşımla başka yerlerde, yeni adımların hazırlıkları içindeyiz. Eğer Türkiye, dışarda böylesine güçlü bir güvenlik kuşağı oluşturamazsa vatan toprakları içinde bize ne huzur verirler ne refah yaşatırlar.

Hatay Stadı'nda halka hitap eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Maalesef ana arterler bıraktığımız yerde kalmış ama biz yola devam ediyoruz. İşte arkamda 26 bin 600 kapasiteli Hatay Şehir Stadı. Biz eserlerimizle konuşuruz, onlar ise sadece laf ederler. Unutmayın eşek ölür kalır semeri, insan ölür kalır eseri. Biz eserlerimizle konuşuyoruz. İşte bakın şurada da Hatay Kapalı Spor Salonu, o da bitiyor. Kısa zamanda inşallah onu da bitireceğiz. Hatay'ın gençliğine ne gerekiyorsa ne layıksa bunları yapacağız." şeklinde konuştu.

Buradaki programın ardından Erdoğan, bir otelde düzenlenen AK Parti Hatay Genişletilmiş İl Danışma Toplantısı'na katılarak partililere hitap etti.

Yaptığı konuşmasında Erdoğan şunları söyledi:

"Ülkemizin siyasetini, yurt dışından estirilen havalarla yönlendirme gayretleri, eski alışkanlıkların yeniden depreştirilmeye çalışıldığını gösteriyor. Milletimiz bu ülkede kimin ne olduğunu, kimin kime hizmet ettiğini, neyi ne için yaptığını gayet iyi biliyor. Biz kendi içimizde eser ve hizmet siyaseti çizgisinden ayrılmaz, birbirimize sevgimizi, saygımızı kaybetmez, milletimizle olan şu gönül bağımızı koparmazsak bunların hiçbiri netice vermez." (İLKHA)











Bu haberler de ilginizi çekebilir