• DOLAR 32.565
  • EURO 34.886
  • ALTIN 2430.335
  • ...
Erdoğan'dan erken seçim açıklaması!
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

"Biz demokratlık görüntüsü altında faşistlik yapmıyor, herkesin hakkını, hukukunu, özgürlüğünü teminat altına alıyoruz" diyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Avrupa'dan kendisine birtakım sözler verildiğini söyleyerek kendince bir Suriye politikası anlatıyor. Biz Suriye politikası konusunda 10 yılı aşkın süredir bu sözleri defalarca dinledik. Karşımızdakilerin gerçek yüzlerini gördük ve kendi yolumuzu çizdik. Tescilli Türkiye düşmanlarının peşine düşerek ülkenin geleceğine talip olmaya çalışanların sonu hüsrandır. ifadelerini kullandı. 

Açılış töreni sonrasında il danışma toplantısına katılan Erdoğan, 2023 seçimleriyle ilgili açıklamalarda bulundu.

Erdoğan, ''Şimdi önümüzde 2023 seçimleri var. Bu seçimler 19 yılın ardından ülkemizin geldiği seviyeyi 2053 vizyonunua bağlayabilmesi açısından kritik bir dönemeci temsil ediyor.

Gençlerimizi gelecekleri konusunda kendilerine destek verecek tek partinin AK Parti olduğuna ikna edeceğiz. Gezide mesele nasıl ağaç değilse, 17-25 aralıkta nasıl mesele hukuk değilse bugünkü saldırılarda da meselenin ne olduğunu göstereceğiz. Erken seçimin tarihi belli, Haziran 2023.

İngiltere, ABD gibi ülkeler Covid-19 aşısı için ücret alıyor. Biz de böyle bir şey yok. Biz yeter ki aşı yaptıralım diyoruz. Şu an hızla bu kampanyalar yürütülüyor.'' dedi. 

Bu haberler de ilginizi çekebilir