• DOLAR 32.504
  • EURO 34.783
  • ALTIN 2499.528
  • ...
"Batman Vizyon 2030 Arama Konferansı" başlıyor
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Konferansın 28 Haziran Pazartesi günü saat 10.00’da Batman Valisi Hulusi Şahin ile Batman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İdris Demir’in açılış oturumu ile başlayacağı bildirildi.

Geçtiğimiz günlerde Diş Hekimliği Fakültesi’nin akademik birimlere eklendiği Batman Üniversitesi’nde şimdi de arama konferansı düzenleniyor. Batman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İdris Demir ve Batman Valisi Hulusi Şahin’in onur kurulu başkanı olduğu konferansın tarihleri belli oldu.

28 Haziran-5 Temmuz tarihleri arasında düzenlenecek "Batman Vizyon-2030 Arama Konferansı" ile Batman’ın gelişiminde rol alan tüm paydaşların bir araya gelerek mevcut durumun analizi yapıp, sorunlar ve sorunlara ilişkin çözüm önerileri ile gelişime açık yönlerin tespitine yönelik öneriler sunacağı açıklandı.

Konferansta yer alan konu başlıklarının kentin mikro alanlarına kadar nüfuz edebilecek kabiliyette kapsayıcı olmasına özen gösterildiği belirtildi.

Batman’da enerji, petrol, sanayi, ticaret, tarım, hayvancılık, kentleşme, kalkınma, istihdam, işsizlik, eğitim, sağlık, kültür, turizm, kadın, aile, çocuk, sanat, sosyal yaşam, gençlik ve spor gibi pek çok konu başlığının enine boyuna ele alınıp değerlendirileceğini ifade eden Prof. Dr. Demir, Batman Vizyon-2030 Arama Konferansı’nın Batman’ın gelişimindeki hedef ve stratejileri ortak akılla tasarlamak, kent vizyonu oluşturmak ve gerekli eylem planlarını belirlemek üzere gerçekleştirileceğini söyledi.

Pandemi koşulları nedeniyle Batman Üniversitesi’nin sosyal medya hesaplarından online olarak canlı düzenlenecek olan Batman Vizyon-2030 Arama Konferansı’nı takip etmek isteyen kurum, kuruluş ve vatandaşların canlı yayınları izleyebilecekleri belirtildi.(İLKHA)



Bu haberler de ilginizi çekebilir