• DOLAR 32.366
  • EURO 35.053
  • ALTIN 2325.172
  • ...
Yaşlı kadının evinde 15 ton çöp çıktı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Merkez Bağlar ilçesi 5 Nisan Mahallesi 831'inci Sokakta bulunan harabe yapının çöp yığınına gelerek yaydığı kötü koku ve görüntü kirliliği çevre sakinlerinin şikayetine neden oldu.

Yaşlı bir kadının tek başına yaşadığı ve çöp yığını haline gelerek çevreye yaydığı kötü kokular nedeniyle kendilerini rahatsız ettiğini belirten mahalleli durumu ziyarette bulunan Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu’na bildirdi.

Mahalle sakinlerinin şikayetine konu olan ev, Beyoğlu’nun talimatıyla temizlenerek steril hale getirildi.

Yapının içerisini temizlemek için çalışma başlatan Temizlik İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler tarafından evde toplanan 15 ton çöp imha etmek üzere kaldırıldı.

Görüntü kirliliğinin ortadan kaldırılması nedeniyle rahat bir nefes alan mahalle sakinleri belediye ekiplerine teşekkür etti.

Kokudan dolayı zor günler yaşadıklarını belirten vatandaşlar, "Hem çevre kirliliği hem de hastalık riski oluşturuyordu. Evin temizlenmesinden sonra hepimiz nefes aldık. Bu konuda pratik belediyecilik ortaya koyan Bağlar Belediye Başkanımız Hüseyin Beyoğlu ve temizlik ekiplerine teşekkür ediyoruz." ifadelerini kullandı. (İLKHA)













Bu haberler de ilginizi çekebilir