• DOLAR 32.319
  • EURO 35.11
  • ALTIN 2299.719
  • ...
CHP'li Öztrak'tan 'ittifak' açıklaması!
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Öztrak, Türkiye'de yoksul sayısının 18 milyona ulaştığını savunarak, "3 yılda 3 milyon kişi daha yoksullar ordusuna katılmış. İşsiz sayısı 10 milyon. Bu ekonominin iyi idare edildiğini söyleyebilir misiniz? İnsanlar feryat ediyor. 'Bunun sorumlusu kim?' diyor. Bu işlerin sorumlusu arkasına bakıp gidiyor. Başka şeyler anlatıyor. Milletimiz yapılanları görüyor ve notunu veriyor. Konya'da da bu manzara farklı değil. 'Şu sandık önüme gelse de bu yükten kurtulsam.' diyor." diye konuştu.

Bir gazetecinin, bazı vatandaşların CHP'nin HDP ile ittifak yaptığı yönündeki iddialarını hatırlatarak, görüşlerini sorması üzerine Öztrak, şunları kaydetti:

"Bizim kiminle ittifak yaptığımız belli. Kimseden gizli saklı bir şeyimiz yok. İttifakımız çok açık, İYİ Parti ile. Genel Başkanımız da bunu söylüyor. Seçimde kiminle ittifak yaptığımız belli. Onun dışında tabii ki sandıkta AK Partili, MHP'li, HDP'li seçmenle de ülkede başka partilere oy vermiş kim varsa hepsinin oylarına talibiz. Orada ittifak yapmak isteriz. Seçmenimize saygımız büyüktür, hepsinin oyuna talibiz."

Bu haberler de ilginizi çekebilir