• DOLAR 32.513
  • EURO 34.578
  • ALTIN 2498.929
  • ...
Bağlar Belediyesi'nden ambulans hizmeti
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Sağlık İl Müdürlüğü ile koordineli görev yapan tam donanımlı ambulans aracı ve araçta görev yapan uzman sağlık ekibi, Acil 112 hattı üzerinden gelen ihbarları değerlendirerek hastaları şehir içinden kırsala kadar birçok noktadan evlerine kadar ulaştırıyor.

Acil tıp teknikeri ve hemşirelerden oluşan sağlık ekibinin başarılı mücadelesi, bugüne kadar birçok acil hastanın zaman kaybı yaşanmadan hastaneye yetiştirilmesini sağladı.

Dicle Üniversitesi Hastaneleri yönetimi ve Sağlık İl Müdürlüğü, önemli durumlarda devreye giren bu uygulama nedeniyle Bağlar Belediyesi’nin sağladığı hizmetten bir hayli memnun.

Sağlık kuruluşlarının Coronavirus süreci nedeniyle yoğunluk yaşadığını belirten Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu, Sağlık İl Müdürlüğü ile koordineli çalışarak verdikleri bu hizmetin önemli sonuçlar sağladığını söyledi.

Beyoğlu, "Sağlık kuruluşlarımızın fedakârca mücadelesine katkı bulunmak ve yüklerini hafifletmek istedik. Bundan dolayı böyle bir hizmeti vermeyi kararlaştırdık.  Tam donanımlı ambulans aracımız ve uzman sağlık ekibimiz Sağlık Müdürlüğü ile koordineli çalışıyor. Acil 112 üzerinden kod alıp hastalarımızı evlerinden hastaneye, hastaneden evlerine kadar ulaştırıyoruz. Vatandaşlarımız bu hizmetten çok memnun. Biz de bundan dolayı mutlu oluyoruz." dedi. (İLKHA)







Bu haberler de ilginizi çekebilir