• DOLAR 32.534
  • EURO 34.807
  • ALTIN 2432.89
  • ...
Trafik Yoğun Diye Çaydan Geçmeye Kalktı…
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Sabah saatlerinde, Bursa Emniyet Müdürlüğü 155 Polis imdat Hattı`na gelen gelen ihbarda bir kişinin Nilüfer Deresi`nde mahsur kaldığı bildirildi. İhbar üzerine polis ve itfaiye ekipleri harekete geçti. Bir inşaat firması sahibi olduğu öğrenilen Serkan Genç`in 34 DVM 74 plakalı cipiyle dere ortasında mahsur kaldığını gören Bursa Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı`na bağlı ekipler, çelik halatla cipi kurtarmaya çalıştı.

İçerisi su dolan cipin üzerine çıkarak kurtarma operasyonunun bitmesini bekleyen Genç, cipten dereye düşen evrakları da itfaiye ekiplerinden aldı. İtfaiyenin operasyonu sonucu karaya çıkartılan cipten inen Serkan Genç, "Her zaman kullandığım yoldu. İş yerime kestirmeden gitmek için kullanıyordum. Dere suyunun yükseldiğini bilmiyordum. Su seviyesi yükselmiş. Cipin içerisi su dolunca araç çalışmadı. Çalışmayınca da dere ortasında mahsur kaldım." dedi.

Derenin üst tarafında bulunan Dikkaldırım Mahalle Muhtarı Mustafa Özderya "Burada benzer olaylar sık sık oluyor. Vatandaşlarımız kestirme yolu kullanayım derken mahsur kalıyorlar. Bursa Büyükşehir Belediye Başkanlığı`nın bir köprü çalışması var. Köprü bitince bu tür sıkıntılar da son bulacak." diye konuştu.

 

 

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir