• DOLAR 32.595
  • EURO 34.8
  • ALTIN 2497.806
  • ...
BATMAN- Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD), ikili iş görüşmelerinde bulunmak, yatırım imkânlarını değerlendirmek ve iki ülke arasında mevcut ticaret hacmini artırmak amacıyla Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım, Avrupa Birliği Bakanı Egemen Bağış ve MÜSİAD Genel Başkanı Nail Olpak`ın katılımıyla 01-05 Nisan 2013 tarihlerinde Letonya ve Litvanya`ya iş gezisi düzenleyecek.


Cumhurbaşkanı Abdullah Gül başkanlığında Letonya ve Litvanya`ya düzenlenecek olan ticaret heyeti programı gezisinde MÜSİAD Batman Şubesini temsilen Başkan Yardımcısı Mehmet Bulut ve üye Osman Soysal da yer alacak.


Konuyla ilgili açıklamada bulunan ve düzenlenecek olan geziye katılacaklarını belirten Başkan Yardımcısı Mehmet Bulut, \"Cumhurbaşkanı Sayın Abdullah Gül başkanlığında, Letonya ve Litvanya`ya yönelik ticaret heyeti programında Türkiye-Letonya ve Türkiye-Litvanya iş formu, ikili iş görüşmeleri ve yatırım görüşmeleri gerçekleşecek\" dedi.


Letonya Cumhurbaşkanı Andris Berzins ve Litvanya Cumhurbaşkanı Dalia Kaite`nin ev sahipliğindeki organizasyona, Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım, Avrupa Bakanı Egemen Bağış ve MÜSİAD Genel Başkanı Nail Olpak`ın da katılacağına dikkat çeken Bulut, \"Programa katılacak olan Cumhurbaşkanı ve Bakanlara Batman`ın genel sorunları ile ilgili sunum yapacağız. Dış ülkelerden Batman`a istihdama yönelik yatırımlar için girişimlerde bulunacağız. MÜSİAD olarak amacımız Batman`a değer kazandırmaktır\" ifadelerini kullandı. (Mehmet Mikyas - İLKHA)