• DOLAR 32.562
  • EURO 35.034
  • ALTIN 2430.275
  • ...
Batman basınında bugün
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

BATMAN - Batman yerel gazetelerinde bugün yer alan bazı haber özetleri şöyle:

BATMAN BASIN.COM: `EN BÜYÜK SANATKÂR ALLAH`TIR`
49. Kütüphane haftası etkinlikleri nedeniyle Batman Üniversitesinde öğrencilerle bir araya gelen Yazar Sadık Yalsızuçanlar, en büyük sanatkârın Allah olduğunu söyledi.

BÖLGE HASTANESİNİN SEVK BAŞARISI
Batman Bölge Devlet Hastanesindeki değişim ve dönüşümle yakaladıkları başarıyı anlatan, Hastane Yöneticisi Dr. Adnan Tuna, hastaneye gelen bin hastadan sadece 3`ünün acil sevkinin başka illere yapıldığını ifade etti.

BATMAN MEZOPOTAMYA GAZETESİ: GAZ SIZINTISI KORKUTTU
Turgut Özal Bulvarı`nda önceki akşam park halindeki bir araçta meydana gelen gaz sızıntısı, polis ve itfaiye ekiplerini alarma geçirdi.

BATMAN MEDYA GAZETESİ: DNA SONUCU OLUMSUZ ÇIKTI
Kozluk`taki Helkis Dağı yakınlarında bulunan toplu mezarda bulunan kemiklerin çocuklarına ait olduğunu belirten 16 aileden alınan kan örnekleriyle yapılan DNA testi olumsuz çıktı.

BATMAN BARIŞ GAZETESİ: KENT KONSEYİ ÖNEMLİ MESELELERİ GÖRÜŞTÜ
Kent Konseyi Yürütme Kurulu toplantısı dün kamu kurum ve kuruluş temsilcileri ve STK`ların katılımıyla gerçekleşti. Toplantıda kent merkezindeki havyan besiciliği ve kent merkezindeki karanlık sokaklar sorunu görüşüldü.

BATMAN UMUT GAZETESİ: BÖLGE HASTANESİNİN SEVK BAŞARISI
Batman Bölge Devlet Hastanesindeki değişim ve dönüşümle yakaladıkları başarıyı anlatan, Hastane Yöneticisi Dr. Adnan Tuna, hastaneye gelen bin hastadan sadece 3`ünün acil sevkinin başka illere yapıldığını ifade etti.

BATMAN PUSULA GAZETESİ: LPG`Lİ ARAÇTAKİ GAZ SIZINTISI PANİĞE YOL AÇTI
Batman`da trafik yoğunluğunun yüksek olduğu Turgut Özal Bulvarı`nda park halindeki bir araçta meydana gelen gaz sızıntısı, polisi ve belediye itfaiye ekiplerini harekete geçirdi.

DOĞUŞ GAZETESİ: SAĞLIKÇILARA BAŞARI BELGESİ BATMAN
Batman İl Sağlık Müdürü Dr. İhsan Bodakçi tarafından Batman Ağız Diş Sağlığı Merkezinin okullarda florlu jel uygulaması kapsamında yaptıkları başarılı çalışmalarından dolayı bazı diş hekimleri ve yöneticilere kampanyaya verdikleri destek ve özverili çalışmaları nedeniyle, teşekkür belgesi verildi.

BATMAN POSTASI GAZETESİ: KEMİKLER KAN ÖRNEKLERİYLE UYUŞMADI
2009 yılında Helkıs Dağı`ndaki bir mağarada ortaya çıkan insan kemikleri ve kafataslarından alınan DNA örnekleri, başvuru yapan ailelerden alınan kan örnekleri ile uyuşmadı.

BATMAN DURUŞ GAZETESİ: BATMAN′DA SİLAHLI SALDIRI
Batman Sanat Sokağı′nda yaşanan silahlı kavga sonucu bir şahıs aldığı kurşunlarla yaralandı.

BATMAN GAZETESİ: KUTLU DOĞUM`A DAVET
Peygamber Sevdalıları Batman Koordinatörlüğüne bağlı Köy-Der`den yapılan açıklamada Kutlu Doğum etkinliklerine tüm Batman halkının davetli olduğu ifade edildi.

BATMAN ÇAĞDAŞ GAZETESİ: KAN TESTİ UYUŞMADI!
Batman`ın Sason ilçesine bağlı Helkis Dağı`ndaki toplu mezarların açılmasının ardından başvuruda bulunan bazı ailelerden alınan kan testleri ile kemiklerin DNA testleri uyuşmadı. Kayıp ailelerin müvekkili Avukat Murat Çiçek, \"O bölgede yakınlarının kaybedildiğine dair şüpheleri olanlar varsa, kan testi için İHD ile Mazlum Der`e başvursun\" dedi. (M.Fatih Akgül - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir