• DOLAR 32.504
  • EURO 34.783
  • ALTIN 2499.528
  • ...
CHP`li Kadıköy Belediyesi`nden İçki Yasağı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
TEKEL BAYİLERİN KAPANIŞ SAATİ DEĞİŞTİ
CHP`li Kadıköy Belediyesi, ilçe merkezinde içkili mekanların kapanış saatini 24.00`a, tekel bayilerinin kapanış saatini ise 22.00`a çekti.

MAHALLELİ RAHATSIZ OLUNCA..
Uygulamanın gerekçesi ise mahalle sakinlerine verilen rahatsızlık. Belediye, Kadife Sokak`taki eğlence mekanlarının önlerindeki masalarda sınırın aşılması ve gece yarısı tekel bayilerinin "açık hava işletmelerine" dönmesiyle mahalleliye verilen rahatsızlık üzerine böyle bir uygulamaya gitti.

SOKAK ARALARINDA İÇMEYE BAŞLADILAR
Buna göre, kitlesel olarak tekel bayiinden yapılan içki alışverişiyle sokak aralarında içenlerin sayısı arttı ve kent sakinlerine rahatsızlık verildi. Kadıköy Belediyesi de son çare olarak bölgedeki içkili mekanların kapanış saatini 24.00`a, tekel bayilerinin kapanış saatini de 22.00`a çekti.

BU KEZ CHP`Lİ BELEDİYE
Daha önce, Türkiye`nin çeşitli bölgelerinde AK Partili belediyeler tarafından uygulanan bu yöntem sosyal medyada "şeriat mı geliyor?" tartışmalarına yol açarken, bu kez de aynı uygulamaya CHP`li Kadıköy Belediyesi`nin imza atması dikkat çekti.

SOSYAL MEDYADA GÜNDEME OTURDU
Sosyal medyada uygulamayı memnuniyetle karşılayanlar olduğu gibi, AK Partili belediyelere benzemekle suçladıkları Kadıköy Belediyesi`ne tepki verenler vardı.
 
 
 
 

Bu haberler de ilginizi çekebilir