• DOLAR 32.328
  • EURO 35.151
  • ALTIN 2299.693
  • ...
SON DAKİKA
Batman’da Filistin yararına kermes açıldı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun.  Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

Batman'da Düşünce ve İnanç Özgürlüğü Platformu ve İHH öncülüğünde Filistin'e yardım kampanyası dâhilinde yardım kermesi düzenlendi.

 

Atatürk Parkı yanında bulunan sokakta kurulan kermese, hayırseverler tarafından evlerinden getirilen yemek ve tatlı çeşitleri bağışlandı. Kermesin üç gün süreceği belirtildi.

Kermes açılışında açıklama Düşünce ve İnanç Özgürlüğü Platformu Dönem Sözcüsü Şehmus Temiz, Filistin'e yardım kampanyası başlattıklarını belirterek, üç gün boyunca düzenleyecekleri kermese tüm hayırseverleri beklediklerini söyledi.

Temiz, “Bugün kardeşliğimizi göstermek için bir araya geldik. Kardeşlik, kardeşinin acısını, eksikliğini ve derdini anlayıp hissedebilmektir. Bugün Filistinli kardeşlerimizin işgal rejiminin zulmüyle yanan, harap olan Filistinli kardeşlerimizin acısını hissetmek için buradayız. Düşünce ve İnanç Özgürlüğü Platformu ve İHH olarak beraber başlattığımız kampanyanın devamı olan kermesimiz bugün başlıyor ve üç gün sürecektir. Burada sadece maddi destek değil aynı anda Filistin’le olan kardeşliğimizi gösteriyoruz. Katkı suna gönül veren herkese teşekkür ediyoruz.” ifadelerini kullandı.(İLKHA)













Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

Bu haberler de ilginizi çekebilir