• DOLAR 32.374
  • EURO 34.978
  • ALTIN 2325.581
  • ...
Başıboş sokak köpekleri 11 yaşındaki çocuğa saldırdı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Çevredeki vatandaşların yardımı ile köpeklerin saldırısından yaralı olarak kurtulan Ömer Faruk Dalgıç, ilk müdahale için Menderes İlçe Sağlık Müdürlüğünün acil polikliniğine götürüldü.

Şehit Kaymakam Muhammed Fatih Safitürk Anadolu İmam Hatip Lisesi 6'ıncı sınıf öğrencisi olan Ömer Faruk Dalgıç, yaşlı komşusunun mutfak ihtiyacını karşılamak için markete gittiği öğrenildi.

Çocuğuna sokak köpeklerinin saldırdığını eşinden öğrenen baba Adnan Dalgıç, iş yerinden ayrılarak olay yerine gittiğini ve oğlunu hastaneye götürdüğünü belirtti.

Dalgıç, "Olay yerine vardığımda vatandaşlar oğlumu sokak köpeklerinin saldırılarından kurtarmışlardı. Ama oğlum saldırı esnasında çok korkmuştu ve yerlerde sürüklenmişti. Sürüklenme esnasında ise kol dirseğinde karın bölgesinde yaralar oluşmuştu. Aynı zamanda diz kapağının altında derin yırtık oluşmuştu. İlk olarak oğlumu Menderes İlçe Sağlık Müdürlüğünün acil polikliniğine götürdüm. Sağ olsunlar ilk müdahaleyi yaptılar. Sonrasında yaranın derin olması nedeniyle Gaziemir Devlet Hastanesine götürdüm. Şu an dizindeki yaradan dolayı yürüyemiyor ve psikolojisi bitmiş durumda. Karakola gidip Menderes Belediyesinden şikâyetçi oldum. Hastaneden rapor aldım ve hukuki mücadelemizi başlatmayı düşünüyorum." ifadelerini kullandı. (İLKHA)









Bu haberler de ilginizi çekebilir