• DOLAR 32.333
  • EURO 35.056
  • ALTIN 2282.641
  • ...
İzmir ve Çevresi Fen Bilimleri Enstitüleri Platformu toplandı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

MANİSA - İzmir ve Çevresi Fen Bilimleri Enstitüleri Platformu`nun 10. toplantısı Celal Bayar Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Müdürlüğü ev sahipliğinde yapıldı. Toplantıya Celal Bayar, Dokuz Eylül, Ege, Gediz, Katip Çelebi ve Yaşar Üniversiteleri ile İzmir Yüksek Teknoloji Enstitüsü`nün Fen Bilimleri Enstitüleri müdür, müdür yardımcıları ve sekreterleri katıldı.

 

Toplantısının açılış konuşmasını yapan Celal Bayar Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Erdoğan Özkaya, İzmir ve Çevresi Fen Bilimleri Enstitüleri Platformu`nun enstitüler arasındaki koordinasyonu sağladığını, yapılan çalışmaların enstitülere büyük katkıları olduğunu; ister köklü üniversiteler, isterse yeni kurulanlar olsun her birinin bu platformlarda alınan kararlar ve görüş alışverişleri sayesinde çalışmalarının hızlandığını ve uygulamaları kolaylaştırdığını söyledi.

 

Prof. Dr. Erdoğan Özkaya, hem Celal Bayar Üniversitesi`nin hem de diğer üniversitelerin Fen Bilimleri Enstitülerinde yaşanacak olası sorunları dile getirerek, bu konuda kendi görüşlerini ve diğer enstitü yöneticilerinin görüşlerini paylaştı.

 

Toplantı, CBÜ Fen Bilimleri Enstitüsü Müdürü Prof. Dr. Enver Atik başkanlığında belirlenen gündem maddelerinin görüşmeye açılması ve katılan enstitülerin gündemi değerlendirmesi ile sona erdi. (Ramazan Sındıraç - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir