• DOLAR 32.563
  • EURO 35.024
  • ALTIN 2423.749
  • ...
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Bırakın gidenler gitsin!
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konuşmasından öne çıkan başlıklar;

Antalya'da bugün bir otelin açılış törenini gerçekleştirdik. 1.5 milyar dolarlık bir yatırım.

Aşılama çalışmaları son hızla devam ediyor. Salı günü inşallah Rusya'dan da turistler ülkemize gelecek. Almanya aynı şekilde, İngiltere'de sıkıntı var, inşallah ben konuşacağım. Hollanda'dan iyi sesler aldık. Biz tüm insanlığa kapılarımızı en güzel şekilde açtık.

Geçen sene 16 milyon turiste ulaştık, bu sene daha iyi olacak. Asıl hedefimiz 2019'daki 52 milyonluk turist sayısını yeniden yakalayıp ardından 70 milyona yükseltmek.

Bu şehir sadece bizim değil giderek tüm dünyanın göz bebeği haline dönüşüyor.

Bugün Antalya'da hükümet yatırımları konusunda en küçük bir aksama söz konusu değildir, ancak yerel yönetimlerde sorun var.

Antalya AK Parti'nin yüzde 20'den yüzde 50'lere geldiği bir yerdir. Antalya'daki teşkilatımıza şükranlarımızı sunuyorum. Ben burada özellikle bir kaç başlığı belirtmek istiyorum.

Ana kademe daha çok çalışacak. Peki daha çok nasıl çalışacak? Gerek milletvekilleri gerek tüm ilçe teşkilatı, kardeşçe  çalışacak. Genel başkanınız olarak söylüyorum birbirinizi Allah için seveceksiniz.

Bu sıradan bir parti değildir. Biz bir tüzük kuruluşu değiliz, biz dava partisiyiz. Çünkü biz yola çıkarken ne dedik: Pazara kadar değil, mezara kadar. Bırakın gidenler gitsin! Hiç umursamayın.

Antalya'nın altını üstüne getirip çalışmanız gerekiyor. Belediye Başkanları yine aynı şekilde Antalya'nın altını üstüne getirip çalışması gerekiyor. Biz 2023 seçimleri için stardımızı verdik. Ülkemizdeki 26 milyon hanenin hepsine ana kademe teşkilatlarımızla gençlik kollarımızla mutlaka gireceğiz. Buna var mısınız?

Gezi'de mesele ağaç değildi. 17/25 Aralık'ta mesele hukuk değildi... Kesintisiz şekilde yaşadığımız bu saldırılarda hedef Türkiye'dir.

Bu süreçte gece yarısı bildirilerinden, suç örgütü mensuplarına kadar her aracı kullandılar. 100'e kadar emekli amiralin hesabı soruluyor. Siz yanlış yaptıkça bu ülke sizden hesap soracak.

HDP'YE YÖNELİK SALDIRI

Provokatif saldırıyı en şiddetli şekilde kınıyoruz. Yakalanan failin önündeki ve arkasındaki tüm ilişkiler ortaya çıkarılarak en ağır cezayı alacağına inanıyoruz.

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir