• DOLAR 32.412
  • EURO 35
  • ALTIN 2324.401
  • ...
Yerinde aşılama başlandı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun.  Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

Adıyaman İl Sağlık Müdürlüğü tarafından görevlendirilen sağlık çalışanları Adıyaman Park AVM'de kurdukları stantta randevusuz bir şekilde 35 yaş üstü vatandaşları Covid-19 aşısı yapıyor.

Aşılamayla ilgili bilgi veren Doktor Elif Öztürk Demir, "Temel amacımız öncelikle AVM personelini yerinde aşılamaktır. AVM personeli dışında buraya gelen vatandaşları da aşılayıp çok fazla kişiye ulaşmaktır. 35 yaş üstü tüm vatandaşlarımızı burada aşılıyoruz. AVM personelinde her hangi bir kısıtlama yoktur. Şu an elimizde biontech aşısı var, onunla aşılıyoruz. Hastanelerde ve aile sağlık merkezlerinde sinovac aşısı da mevcut. Şuan hedefimiz 200 kişi aşılamak ama isteyen vatandaşlarımız olursa sayıyı artırabiliriz." ifadelerini kullandı.

 

AVM Operasyon Müdürü Ahmet Kayakuş, "Tüm dünyayı etkisini altına Covid-19 salgının bir an önce bitmesi için Adıyaman İl Sağlık Müdürlüğü ile birlikte ülkemizden bu salgını bir an önce defetmek için aşı çalışması başlattık. AVM'ler açıldığından beri bütün hijyen tedbirlerini aldık. Hem çalışanlarımızın hem de halkımızın aşısını olabilmesi için Adıyaman İl Sağlık Müdürlüğü ile birlikte kurduğumuz stantta vatandaşlarımızı aşılayacağız." dedi.

AVM yönetiminde yer alan Abuzer Karaca ise, "Coronavirus salgınının tüm dünyayı etkisi altına almasıyla beraber alıveriş merkezlerinde ciddi yaptırımlara neden olmuştur.  Bu yaptırımlardan en az etkilenen AVM'lerden biri biz olduk. Sayın Cumhurbaşkanımızın ve Sağlık Bakanımızın söylemiş olduğu maske, mesafe ve hijyen kurallarına en iyi şekilde uygulayan AVM'lerden bir tanesiyiz. Vatandaşlarımız için tüm önlemleri en üst seviyede alıyoruz. Yerinde aşı uygulamasını başlatan ilklerden biriyiz. İnşallah hayırlı olur." şeklinde konuştu. (İLKHA)

 

 

Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

Bu haberler de ilginizi çekebilir