• DOLAR 32.524
  • EURO 34.814
  • ALTIN 2422.908
  • ...
Önce İzmir şimdi Diyarbakır: Kirli tezgah!
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

DOĞRUHABER

Diyarbakır AK Parti Hani İlçe Başkanlığı binasına yönelik molotoflu bir saldırı gerçekleştirildi. Saldırı anı güvenlik kamerasına yansıdı. Saldırıyla ilgili 2 şüpheli gözaltına alındı. İzmir’de yapılan saldırı sonrası Diyarbakır’da AK Parti binasına saldırılması akıllara 'kirli bir tezgah mı kuruluyor?’ sorusunu getirdi.

2 KİŞİ YAKALANDI

AK Parti Diyarbakır İl Başkanı Mehmet Şerif Aydın, sosyal medya hesabından AK Parti Hani İlçe Başkanlığı'na gerçekleşen saldırıya yönelik açıklama yaptı. "Dün İzmir HDP İl binasına yönelik yapılan iğrenç saldırının bir benzeri, bu gece Diyarbakır’ımızda AK Parti Hani İlçe teşkilatımızın binasına yönelik olarak yapılmaya çalışıldı." Başkanlıkta bulunanlar yara almadan kurtuldu. Saldırıyı gerçekleştiren şüpheli ile ona gözcülük yapan diğer şüpheli gözaltına alındı.

HÜDA PAR: OLAY TÜM BOYUTLARIYLA ARAŞTIRILSIN!

Tabancayla İzmir HDP İl Başkanlığı'na giren O.G., ateş etmeye başlamış, açılan ateş sonucu parti çalışanı bir kadın hayatını kaybetmişti. HÜDA PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu saldırıyı kınamış ve olayın tüm boyutlarıyla araştırılması gerektiğini belirtmişti.

Bu haberler de ilginizi çekebilir