• DOLAR 32.5
  • EURO 34.779
  • ALTIN 2489.494
  • ...
Siirt Valisi Hacıbektaşoğlu, asfalt çalışmalarını yerinde inceledi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun.  Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

Hacıbektaşoğlu, Doğan Mahallesi'nde Emniyet Müdürlüğü arkasında imara açılan 820 metre uzunluğundaki iki caddeyi Siirt-Eruh Çevre Yolu'na bağlayan bölümde sıcak karışımlı bitümlü (BSK) asfalt kaplama çalışmalarını inceledi.

Fen İşleri ekiplerinin mahalledeki sıcak asfalt çalışmaları hakkında bilgi alan Hacıbektaşoğlu, çalışmaları yürüten saha ekibine işlerinde kolaylıklar diledi ve özverili çalışmalarından dolayı personele teşekkür etti.

"100 bin ton asfalt, 150 bin metre kare beton kilit parke hedefine ilerliyoruz"

Vali Hacıbektaşoğlu, "Siirt için hizmetin en güzelini ve en kalitelisini vermeye çalışıyoruz. Asfalt sezonu bitmeden Siirt Belediyesi olarak bu yıl koyduğumuz 100 bin ton asfalt serimi ve 150 bin metrekare beton kilit parke taşı ve kaldırım döşeme hedefimize de adım adım ilerliyoruz. Amacımız mahalle sakinlerine daha sağlıklı ve konforlu bir ulaşım sunmak. Bunun için çok çalışmaya ve hemşerilerimize hizmetin en güzelini vermeye devam edeceğiz." dedi.

Siirt Belediyesinin alt yapı ve üst yapı çalışmalarının son hızıyla devam ettiğini kaydeden Hacıbektaşoğlu, konuşmasını şu şekilde sürdürdü:

2021 yılı Siirt ili için bir yatırım ve atılım yılı olacak' dedik, hedeflimize ulaşmak için tüm ekiplerimizle sahadayız. Siirt Merkez Doğan Mahallesi'nde Emniyet Müdürlüğü'nün arkasında Siirt-Eruh Çevre Yolu'nda bağlantı yolunun alt yapı çalışmaları tamamlandı. Yapımız hızla devam eden asfaltlama çalışmaları tamamlanmak üzere. Siirt il merkezinde yaklaşık 100 bin tona yakın asfalt çalışmamız yapılacak. Şu anda 20 bin ton üzerinde asfalt çalışması tamamlandı. Yılsonuna kadar asfalt çalışmalarımızı inşallah tamamlamış olacağız.

"Çalışmalarımızı vaktinde önce tamamlayacağız"

Siirt il merkezinde 150 bin metrekare parke çalışmasının yapılacağını ifade eden Hacıbekteşoğlu, "Siirt merkezde cadde, meydan, bulvar ve park düzenleme çalışmalarımız devam ediyor. Hazreti Fakirullah Caddesi, Milet Bahçesi çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. 15 Temmuz Demokrasi Meydanı tamamlandı. İlçe otogarımız tamamlanmak üzere. Bu şekilde çalışmalarımızı vaktinde önce tamamlayacağız inşallah. Tüm bu yatırımları vatandaşlarımızla buluşturacağız." ifadelerini kullandı. (İLKHA)









Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

Bu haberler de ilginizi çekebilir