• DOLAR 32.603
  • EURO 34.807
  • ALTIN 2492.019
  • ...
Batman basınında bugün
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
BATMAN-Batman yerel gazetelerinde bugün yer alan bazı haber özetleri şöyle:

BATMAN BASIN.COM: HÜDA PAR: `SEÇİME GİRECEĞİZ`
HÜDA PAR Seçimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı İsa Aydın, parti olarak eksikliklerini tamamlayıp resmi prosedur gereği seçimlerden önce kongrelerini yaparak yerel seçime gireceklerini söyledi.


KUTLU DOĞUM ETKİNLİKLERİNE DAVET
Peygamber Sevdalıları Batman Koordinatörlüğüne bağlı Köy-Der`den yapılan açıklamada, Kutlu Doğum etkinliklerine tüm Batman halkı davet edildi.


BATMAN MEZOPOTAMYA GAZETESİ: BBDH`SİNİ 1 MİLYON KİŞİ BAŞVURDU 577 KİŞİ ŞİKÂYETÇİ OLDU
Batman Bölge Devlet Hastanesi Yöneticisi Dr. Adnan Tuna, 2012-2013 yılında yaklaşık 1 milyon 9 bin kişinin hastaneye başvurduğunu ve bunlardan sadece 577 kişinin şikâyet başvurusunda bulunduğunu belirtti. Dr. Tuna, bu sayının Türkiye istatistikî açısından hastane olarak çok iyi bir yerde olduklarını söyledi.


BATMAN MEDYA GAZETESİ: FUHUŞ OPERASYONU!
Batman Emniyet Müdürlüğü`ne bağlı Asayiş Şube ekipleri Ahlak Büro Amirliği dedektifleri, uzun zamandan bu yana takip ettikleri ve kadınları pazarlayan `Şapkalı` diye tabir edilen kişiyi suçüstü yakaladı.


BATMAN BARIŞ GAZETESİ: `PARAYI ÖDE ÖZGÜR KAL`
İluh Mahallesi 613. Sokakta ikamet eden ve yoksul bir ailenin reisi olan 57 yaşındaki Hacı Aksu, 2 yıl Batman M Tipi Kapalı Cezaevinde kaldıktan sonra Giresun`a nakledildi. 2 yıldır Giresun`da cezaevinde olan Aksu`nun ailesi zor şartlar altında yaşam mücadelesi verirken, tutuklu Hacı Aksu`ya kesilen 24 bin TL`lik para cezası aileyi perişan etti.


BATMAN UMUT GAZETESİ: TERAZİMİZ İNSANLARIN ELİNDE
Batman Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreteri Uzman Dr. Faruk Günak, öncelikli temel hedefimiz insanlar için yapılan hizmetlerin olduğunu belirterek, \"Terazimiz kendi elimizde değil, insanların elindedir\" dedi.


BATMAN PUSULA GAZETESİ: KUTLU DOĞUM ETKİNLİKLERİNE DAVET
Peygamber Sevdalıları Batman Koordinatörlüğüne bağlı Köy-Der`den yapılan açıklamada, Kutlu Doğum etkinliklerine tüm Batman halkı davet edildi.


BATMAN DOĞUŞ GAZETESİ: SEÇİME GİRECEĞİZ
Hüda Par ın seçimlerden sorumlu Genel Başkan Yardımcısı İsa Aydın, parti olarak eksikliklerini tamamlayıp resmi prosedür gereği seçimlerden önce kongrelerini yaparak yerel seçime gireceklerini duyurdu.


BATMAN POSTASI GAZETESİ: 4 AYDIR KAYIPTI, SURİYE`DE CEZAEVİNDE ÇIKTI
Kasım ayında evden ayrıldıktan sonra 4 aydır haber alınamayan ve ailesi tarafından her yer aranan 23 yaşındaki Batman`lı Zekeriya Gün`ün Suriye`de bir cezaevinde olduğu ortaya çıktı.


BATMAN DURUŞ GAZETESİ: MEMUR-SEN`DEN BATMAN`DAKİ DEĞİŞİME DESTEK!
Memur Sen Batman Temsilcisi Mehmet Şafi Özperk, Batman′ın Cumhuriyet Meydanı′ndaki anıtta yazılı olan \"Ne mutlu Türküm diyene\" sözünün, \"Yurtta sulh cihanda sulh\" sözü ile değiştirilmesine destek verdi.


BATMAN GAZETESİ: HÜDA PAR, SEÇİME GİRECEĞİZ
Hüda Par seçimlerden sorumlu genel başkan yardımcısı İsa Aydın, parti olarak eksikliklerini tamamlayıp resmi prosedür gereği seçimlerden önce kongrelerini yaparak yerel seçime gireceklerini kaydetti.


BATMAN ÇAĞDAŞ GAZETESİ: PTT`CİLER İŞ BIRAKTI!
TBMM`ye sunulan PTT A.Ş tasarısının geri çekilmesi için PTT`de çalışanlar, dün sabah bir süreliğine işi bıraktı. Üç ayda bir eğitim yardımı alan aileler ise, eylemin bitmesi için kuyrukta bekledi.


BATMAN MÜCADELE GAZETESİ: ESKİ YÖNETİCİLERE PLAKET
Batman`da 663 sayılı Kanunla Kamu Hastaneleri Birliğinin kurulması ve yeni planlama ile görevleri sona eren eski yöneticilere plaket verildi. (M.Fatih Akgül-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir