• DOLAR 32.83
  • EURO 35.458
  • ALTIN 2520.938
  • ...
Ronaldo’dan Coca-Cola tepkisi!
Google News'te Doğruhaber'e abone olun.  Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

HABER MERKEZİ

Portekizli Futbolcu Euro 2020’de Macaristan maçı öncesi basın toplantısında önüne konulan Coca-Cola şişelerini kaldırdı. Ronaldo’nun videosu yüzbinlerce kez paylaşıldı.

"SU İÇİN" DEDİ

Cristiano Ronaldo, basın toplantısında önündeki Coca Cola şişelerini objektiflerin önünden kaldırarak ‘su için’ dedi.

“HER BABAYİĞİDİN HARCI DEĞİL”

Sosyal medyada kullanıcısı Barış Çiviroğlu, “Futbol dünyasında “Filistin halkına yapılanlara ses çıkartan, dahası mazlumlara milyonlarca dolar yardım yapan Cristiano Ronaldo cesareti” diye bir şey var. Reklam için önüne konmuş Coca-Cola şişelerini kaldırmak da her babayiğidin harcı değil.” yorumunda bulundu.

NEDEN YAPTI?

Bazı sosyal medya kullanıcıları bunun bir reklam olduğunu iddia ederken kimi kullanıcılar ise Ronaldo’nun İsrail karşıtı olduğu için böyle bir harekete imza attığı görüşünü savundu.  Yine asitli içeceklere karşılık farkındalık oluşturmak için böyle bir hareket yaptığını söyleyenler de vardı.

“KATİLLERLE FORMA DEĞİŞTİRMEM”

Portekizli yıldızın 23 Mart 2013 yılında işgal rejimiyle oynanan maçta Yuval Spungin'in forma değiştirme isteğini reddetmiş ve mücadele sonunda "Katillerle forma değiştirmem" dediği belirtilmişti.

FİLİSTİN’E YARDIM ETMİŞTİ

Filistin konusundaki hassasiyetiyle bilinen futbolcu Ramazan dolayısıyla 1,5 milyon dolar bağış yapmıştı. Bu, Ronaldo'nun Filistin'e yönelik ilk yardımı değildi. Yıldız futbolcu, 2012'de Altın Ayakkabı ödülünü açık artırmada satarak Filistin'e bağışladı. 2014'te de 2 milyon dolarlık yardımda bulundu. 2013'te ise İsrail'le oynadıkları karşılaşmada rakibiyle forma değiştirmeyi reddetti. 34 yaşındaki futbolcu birkaç yıl önce de Lübnan'da yaşayan 3 yaşındaki Filistinli mülteci Haydar Mustafa ile buluştu.

Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

Bu haberler de ilginizi çekebilir