• DOLAR 32.366
  • EURO 35.053
  • ALTIN 2325.172
  • ...
Van`da kız çocukları çalıştayı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

VAN - İl Milli Eğitim Müdürlüğü Ar-Ge Birimi tarafından Van-Şişli Öğretmenevi salonunda düzenlenen toplantıya, proje kapsamındaki 10 pilot okulun idarecileri, rehber öğretmenleri ile il formatörleri, STK temsilcileri ve Sağlık Müdürlüğü eğitim hemşireleri katıldı.

 

Proje hakkında kısa bilgiler veren, Yrd. Doç. Dr. Suvat Parin, şimdiye kadar yürütülen çalışmaları özetleyerek, Doğu illerinde Bitlis ve Van`da son zamanlarda Milli Eğitim Müdürlüğünün desteğiyle bu konuda daha ciddi bir farkındalık oluşturduğunu belirtti.

 

Proje kapsamında Formatör olarak görev alan Özkan Yıldırım, Esra Yavuz, Bayram Eren ile Neslihan Hepateşkan, \"Aile ile Etkili İletişim ve Aile Katılımı`` konularında sunumlar gerçekleştirdi.

 

Sunumda aileyi ikna için giden ekibin taşıması gereken özellikleri, ekipteki bireylerin kullanması gereken metodun ve yaklaşımın nasıl olması gerektiği dile getirilerek yapılan çalışmalarda karşılaşılan sorunların çözümü için karşılıklı öneriler sunuldu. Çalıştay karşılıklı fikir alışverişleri ve çözüm önerilerinin ardından son buldu. (Murat Dalgın - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir