• DOLAR 32.383
  • EURO 35.091
  • ALTIN 2326.314
  • ...
Adıyamanlı kadınlardan Gazze yararına kermes
Google News'te Doğruhaber'e abone olun.  Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

Adıyaman Hak Kütüphanesi yanındaki alanda kurulan kermes çadırında evlerinden getirdikleri yemek ve tatlı çeşitlerini kermese bağışlayan kadınlar her zaman Filistinli kardeşlerinin yanında olduklarını belirtti.

Adıyaman İHH gönüllüsü bayanlar tarafından kurulan kermes hakkında bilgi veren İHH Adıyaman Kadın Komisyon Eğitim sorumlusu Hatice Karavuz, "İnsanlığın sesiz kaldığı işgalci siyonistlerin Gazze'de yapmış olduğu işgallere tepki olarak ümmetin tüm yükünü yüklenmiş olan Filistinli kardeşlerimize destek olmak için bu kermesi düzenledik. Buradan elde edilen gelirin tamamı Filistinli kardeşlerimize gidecek. İşgalci Siyonistlerin saldırılarından dolayı Filistin ve Gazze'de hastanelerde bulunan insanlar ilaç bulamadığından mağdur durumdadır. İlaç, beslenme ve yakıt sorunu yaşayan kardeşlerimiz canlı bir hapishane ortamındadırlar. Elimizden geldiği kadar onlara destek olmaya çalışıyoruz. Bütün Müslümanları bu konuda duyarlı olmaya çağırıyoruz. Rabbim oradaki kardeşlerimize güç, kuvvet versin. Bizim buradaki küçük bir desteğimizde o kardeşlerimize güç veriyor. Siyonistler kendini güçlü göstermeye çalışsa da korkak, lanetlenmiş bir kavimdir." dedi.

 

"Bütün geliri Gazeli kardeşlerimize göndereceğiz"

Genç İHH sorumlusu Ayşe Demiralp, "Bu kermesimizle Filistin'deki kardeşlerimizin hastane ihtiyaçlarını gidermek, onların maddi ve manevi olarak yanında olduğumuzu göstermeye çalışıyoruz. Müslüman kardeşlerimizi asla bu şekilde bırakmamak gerektiğini inanıyorum. Bütün insanların bu konuda duyarlı olmasını istiyorum. Buradan elde edilen bütün geliri Gazeli kardeşlerimize göndereceğiz." ifadelerini kullandı. (İLKHA)

Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

Bu haberler de ilginizi çekebilir