• DOLAR 32.324
  • EURO 35.099
  • ALTIN 2300.718
  • ...
Gaziantep’te kurslar yeniden açıldı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Şahinbey Belediyesi tarafından toplumun her kesimine yönelik hayata geçirilen kurslar, Covid-19 salgını kurallarına uygun şekilde yeniden kapılarını açtı.

Spordan el beceri kurslarına, bağlamadan, eğitim kurslarına kadar 130 ayrı branşta hizmet veren tesislerin yeniden faaliyete geçmesine en çok kadınlar sevindi. Ayrıca Şahinbey Kongre ve Sanat Merkezi’nde öğrenciler için açılan 7 ayrı kursta da eğitimler verilmeye başlandı.

Belediyeye ait sosyal tesislerin yeniden hizmete açıldığı müjdesini veren Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Covid-19 salgınıyla mücadele sürecinde bir süredir kapalı olan sosyal tesisleri gerekli tedbirleri alarak hizmete açmaya başladıklarını söyledi.

“Tesislerimizde gerekli tedbirler alındı”

Tesislerde salgın kurallarını göz önünde bulundurarak gerekli tedbirleri aldıklarını anımsatan Tahmazoğlu, “Tesis binaları, çocuk oyun alanları, otopark ve tuvaletler gibi toplu kullanım alanlarını düzenli olarak dezenfekte ettik ve etmeye devam edeceğiz. Tesis çalışanlarımızın günlük olarak misafirlerimizin ise tesise girişte ateşini ölçüyoruz. Aldığımız tüm bu önlemler ile vatandaşlarımızın gönül rahatlığıyla gelip keyifli vakit geçireceği sağlıklı ve huzurlu bir ortam oluşturmaya özen gösteriyoruz. Vatandaşlarımızın sağlığını önemsiyoruz ve bu anlamda gerekli tüm tedbirlerimizi aldık.” dedi. (İLKHA)



Bu haberler de ilginizi çekebilir