• DOLAR 32.372
  • EURO 34.972
  • ALTIN 2325.466
  • ...
Yusuf Kaplan: 350 aile ülkenin kaderine hükmediyor!
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Yenişafak Gazetesi Yazarı Yusuf Kaplan, bugünkü köşesinde, “Türkiye’nin gerçek istiklâl ve istikbal savaşı asıl şimdi başlıyor…” başlıklı bir yazı kaleme aldı. Köşe yazısında çarpıcı bilgilere yer veren Kaplan, “Bu kadar küçük ama küresel ölçekte derinlemesine örgütlü baronik masonik devşirme şebeke, ülkeyi esir almış durumda iki asırdır” ifadelerini kullandı.

 

Yusuf Kaplan’ın Yenişafak’taki köşe yazısının ilgili bölümleri şöyle:

“Şunu iyi bileceksiniz: Osmanlı, dışarıdan saldırılardan ziyade içeride çevrilen entrikalarla çökertildi, paramparça edildi.

Osmanlı’yı içerden çökertenler, devşirme şebekelerdi: Her dönemde iktidar olan devşirmeler!

Çok acımasız olacaklarını bilebilmeliydik: Osmanlı’nın yıkılmasında kilit rol oynadılar.

Osmanlı’nın bütün kurumlarını ele geçirdiler öncelikle. İngilizlerin ve Yahudilerin hem güçlü ve açık destekleriyle hem de görünmeyen, devletin hücrelerine kadar nüfûz eden gizli entrikalarıyla.

Devşirmeler, bu ülkeyi düşünmediler hiçbir zaman. Kendi çıkarlarını ve iktidarlarını düşündüler! Türkiye’nin ekonomisine hâkimler! 350 aile, koskoca ülkenin kaderine hükmediyor!

Bu kadar küçük ama küresel ölçekte derinlemesine örgütlü baronik masonik devşirme şebeke, ülkeyi esir almış durumda iki asırdır!

Ülkenin ekonomisine hâkim bu baronik masonik şebekeler; ülkenin çıkarlarını korumuyorlar; küresel sistemin ve lordlarının çıkarlarının bekçiliğini yapıyorlar bu ülkede!

Ekonomiye de, bürokrasiye de yön veriyorlar!

Ekonomiye hâkim oldukları için kültür de, sanat da kontrollerinde.

Bürokrasiye hâkim oldukları için de eğitim onların ellerinde.

Tek dertleri var: Her alanda ele geçirdikleri iktidar aygıtlarına daha fazla hâkim olmak. Bunun için de önlerindeki takozu temizlemek, yani Türkiye’nin İslâm’la bağlarını koparmak!”

Bu haberler de ilginizi çekebilir