• DOLAR 32.496
  • EURO 34.776
  • ALTIN 2490.962
  • ...
SON DAKİKA
Gaziantep’te uyuşturucu operasyonu: 24 gözaltı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun.  Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

İl Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan yazılı açıklamada, uyuşturucu madde ticareti yapan kişilere yönelik bir süredir yürütülen istihbarat ve teknik takip çalışmaları sonucu bazı adreslerin belirlendiği belirtildi.

Merkez Şahinbey ilçesinin Yeditepe, Güneykent, Binevler, 75’inci Yıl ve Kolejtepe mahallelerinde daha önceden belirlenen adreslere 657 polisin katılımıyla eş zamanlı operasyon düzenlendiği bildirilen açıklamada, operasyona, helikopter, drone, narkotik ve dedektör köpekleri ile destek verildiği ifade edildi.

Operasyonda 24 şüphelinin uyuşturucu sattıkları gerekçesiyle gözaltına alındığı belirtilen açıklamada, mahallelerin girişlerinde uygulama yapıldığı, araçların tek tek arandığı ve şüpheli kişilerin Genel Bilgi Taraması (GBT) sorgulamasının yapıldığı bildirildi.

Operasyonda evlerde yapılan aramada, yaklaşık 3 kilogram sentetik uyuşturucu, 800 gram esrar, 120 gram eroin, 255 kök kenevir bitkisi, 170 adet uyuşturucu hap, 7 adet hassas terazi, 3 adet tabanca ve 2 adet pompalı tüfeğin ele geçirildiği belirtildi.

Şüphelilerin emniyetteki işlemlerinin ardından “uyuşturucu imal ve ticareti yapmak” suçundan adliyeye sevk edileceği belirtildi. (İLKHA)



Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

Bu haberler de ilginizi çekebilir