• DOLAR 32.599
  • EURO 34.818
  • ALTIN 2496.244
  • ...
AK Parti'den İLKHA'ya ziyaret
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

İlke Haber Ajansı Genel Müdürü Mahmut İrtem tarafından karşılanan Aydın ve beraberindeki partililer, başta Diyarbakır olmak üzere bölgenin sorunlarını dile getirmede gösterdiği özverili çalışmalarından dolayı İlke Haber Ajansı'na (İLKHA) teşekkür etti.

Ziyarette, yaşadığı kentin sorunlarını en iyi bilenlerden birilerinin de basın mensupları olduğunu belirten Aydın, bu nedenle görevlerini zor şartlar altında büyük bir hassasiyetle yerine getiren basın mensuplarının görüş ve yorumlarının son derece önemli olduğunu ifade etti.

AK Parti Diyarbakır İl Teşkilatının merkezlerine yapmış oldukları ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren İLKHA Genel Müdürü Mahmut İrtem de kamuoyunu aydınlatmak ve toplumun haber alma özgürlüğü adına, görevlerini layıkıyla yerine getirmeye çalıştıklarını söyledi.

Diyarbakır'ın mega kentler içerisinde yer aldığını belirten İrtem, halkın özellikle sağlık ve ulaşım gibi alanlarda daha fazla hizmet beklediğini söyledi.

Ulaşım noktasında araç sayısının kent nüfusunun ihtiyacını karşılayacak düzeyde olmadığını dile getiren İrtem, kırsal mahalle (köy) yollarında da gerekli düzenlemelerin bir an önce yapılması gerektiğini, bu yönde halktan çokça şikâyet aldıklarını belirtti.

Diyarbakır'ın inanç turizmi açısından önemli kentler arasında olduğunu dile getiren İrtem, geçlerin inanç ve değerlerine sahip çıkmaları noktasında çalışmalar yürütülmesi gerektiğini aktardı.

Ziyaret, karşılıklı yapılan dilek ve temennilerle sona erdi. (İLKHA)



Bu haberler de ilginizi çekebilir