• DOLAR 32.345
  • EURO 35.114
  • ALTIN 2308.518
  • ...
Gaziantep’te 17 kilogram uyuşturucu ele geçirildi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

İl Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan yazılı açıklamada, kentin doğu girişi otoban üzerinde şüphe üzerine durdurulan bir tırda arama yapıldığı belirtildi.

tırda yapılan aramada, 13 kilo 500 gram sentetik uyuşturucunun ele geçirildiği belirtilen açıklamada, 2 şüphelinin ise gözaltına alındığı bildirildi.

Şehitkamil ilçesi Malazgirt Mahallesinde bir eve düzenlenen operasyonda ise evde yapılan aramada, 2 kilo 740 gram uyuşturucu ele geçirilirken 5 şüpheli gözaltına alındı.

Şahinbey ilçesi Türkmenler Mahallesinde bir eve düzenlenen operasyonda da evin çatı katında ekili vaziyette 56 kök Hint keneviri ile ev içerisinde bir adet tabanca, 2 adet şarjör ile 79 adet fişek ele geçirilirken Y.A. isimli şüpheli gözaltına alındı.

12 yıl 6 ay kesinleşmiş hapis cezası ile aranan şüpheli yakalandı

Şehitkamil ilçesi Umut Mahallesinde durumundan şüphelenilen bir şahsın yapılan GBT sorgusunda "Muhafaza Altına Alınmış Eşya Hakkında Hırsızlık" suçundan 12 yıl 6 ay kesinleşmiş hapis cezasından arandığı tespit edildi.

Gözaltına alınan S.Y. isimli şüpheli emniyete götürüldü.

Şehitkamil ilçesi Mithatpaşa Mahallesinde 2 kişinin üzerinde olduğu ve plakası olmayan motosikleti polis durdurmak istedi. Polisin “dur” ihtarına uymayarak kaçan şüpheliler kovalamaca sonucu yakalandı.

Yapılan incelemede motosikletin çalıntı olarak arandığı belirlenince F.E. ve İ.Y. isimli 2 şüpheli gözaltına alındı. (İLKHA)









Bu haberler de ilginizi çekebilir