• DOLAR 32.595
  • EURO 34.883
  • ALTIN 2505.231
  • ...
Engelliler için evde bakım ücreti verilecek
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
DİYARBAKIR- Diyarbakır Valisi Mustafa Toprak`ı makamını ziyaret eden Uluslararası Engelliler Derneği Diyarbakır Şubesi Yönetim Kurulu Üyeleri, Vali Toprak`a dernek faaliyetleri yürütülen projeler ve ileriye dönük çalışmaları hakkında bilgi vererek yürüttükleri çalışmalar konusunda destek istediler. Vali Toprak ise engellilerin kimseye muhtaç olmadan ayakta kalabilmeleri ve tutunabilmeleri için gereken şartların oluşturulduğunu söyledi.
 
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Vali Toprak; "Tüm engelli derneklerine yardımcı olmak bizim görevimizdir. Önemli çalışmalar yapılıyor. Engellilerimizin istihdama kavuşmaları ve onların mesleki bir vasfa kavuşturulmaları konusunda önemli çalışmalar var. Evde bakım ücreti ve bakım hizmetleri ilgili önemli çalışmalar var. Engelli vatandaşlarımızın kimseye muhtaç olmadan ayakta kalabilmeleri ve tutunabilmeleri için gereken şartlar oluşturuluyor" dedi.
 
Uluslararası Engelliler Derneği Diyarbakır Şubesi Başkanı Erdal Satılış ise kendilerini kabulü ve bugüne kadar kendileri de dâhil tüm engelli derneklerine göstermiş oldukları sıcak ilgi ve desteklerden ötürü Vali Toprak`a teşekkür ederek, çıkarmış oldukları dergi ve dernek üyelerince üretilen el işi çalışmalar konsun da Vali Toprak`a bilgi verdi. (Osman İçli-İLKHA)

 

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir