• DOLAR 32.569
  • EURO 35.025
  • ALTIN 2421.893
  • ...
Adıyaman İl Milli Eğitim Müdürü kademeli olarak açılan okullarda incelemelerde bulundu
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Öğretmen ve öğrencilerle bir araya gelmek üzere Tut ilçesinde kademeli olarak açılan okullarda ziyarette bulunan Alagöz, Öğretmenlerle bir araya gelerek istek ve taleplerini dinledi.

Tut İlçesinde İlçe Milli Eğitim Müdürü Talip Yücel ve Şube Müdürleri tarafından karşılanan İl Milli Eğitim Müdürü Ahmet Alagöz, Hatice Yıldırım Ortaokulu ve Boyundere İlkokulunu ziyaret eden Alagöz, okullarda yürütülen çalışmalar hakkında okul yöneticilerinden bilgiler aldı.

Kontrollü normalleşme kapsamında temizlik, maske, mesafe kurallarına uyumun eğitim-öğretim faaliyetlerinin sağlıklı bir şekilde sürdürülmesi açısından önemli olduğunu vurgulayan Alagöz," Yeniden yüz yüze eğitime başlamanın mutluluğunu yaşıyoruz. Ziyaret ettiğimiz okullarımızda, öğrencilerimizle yaptığımız sohbetlerde öğrencilerimizin de okullarını özlediğini görüyoruz. Okullarımız ve öğretmenlerimiz öğrencilerimizle güzel. Öğretmenlerimiz ve öğrencilerimizin tedbirlere uyduklarını görmek bizleri gelecek adına umutlandırıyor." dedi.

İl Milli Eğitim Müdürü Alagöz son olarak "Hayat Boyu Öğrenme Haftası" kapsamında kursiyerler tarafından el emeği, göz nuru çalışmaların sergilendiği Halk Eğitim Merkezini ziyaret ederek yapılan çalışmaları yerinde inceledi. (İLKHA)









Bu haberler de ilginizi çekebilir