• DOLAR 32.345
  • EURO 35.136
  • ALTIN 2311.18
  • ...
Manisa Milletvekili Aydemir: "Teröristler Meclis'e kadar gelmişler"
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Aydemir, Meclis'te düzenlediği basın toplantısında, CHP İstanbul Milletvekili Sezgin Tanrıkulu'nun sosyal medya hesabında paylaştığı videoda, Filistin'de ölen çocuklara yönelik israil'e tepkileri hatırlatarak, "Türkiye'de ölen çocuklar konusunda niye kimse sesini çıkarmıyor?" sözünü eleştirdi.

CHP'li Tanrıkulu'nu, Türkiye'yi İşgalci rejime benzettiği için kınadığını ve lanetlediğini ifade eden Aydemir, Filistin'de şehit olanların hakkını savunan ülkelerin başında Türkiye'nin geldiğini belirtti. Aydemir, terör devleti israil'in, tecrit ettiği Filistinlilerin üzerine çoluk çocuk demeden bomba yağdırdığını dile getirdi.

Daha önce bazı milletvekillerinin, "iktidarı seçimle indiremeyeceklerini" söylediğini ve vatandaşları sokağa davet ettiğini hatırlatan Aydemir, "Bu millet, sokağa çıkacağı zamanı çok iyi biliyor. Millet, 15 Temmuz'da sokağa çıkarak, Türkiye'yi bölmek, ülkenin istikrarını bozmak isteyenleri, vatan hainlerini derdest etti ve yargıya teslim etti. Bu milletvekilleri için herhalde yargı, savcılar harekete geçer diye düşünüyorum." ifadelerini kullandı.

Uğur Aydemir, bu tür söylemlerde bulunan milletvekillerine karşı tepkilerini ortaya koymaları gerektiğini dile getirerek, "Teröristleri dağda arama zamanı artık geçiyor. Çünkü dağdaki teröristleri temizledik. Teröristler Meclise kadar gelmişler; bu ülkeyi, devleti yıkmak istiyorlar. Bunların teröristlerden bir farkı olmadığını düşünüyorum. Bunları kınıyor ve lanetliyorum." dedi.

Bu haberler de ilginizi çekebilir