• DOLAR 32.399
  • EURO 35.096
  • ALTIN 2326.275
  • ...
Özür Telefonu Kandan Beslenenleri Çılgına Çevirdi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Hayfa Üniversitesi`nde öğretim görevlisi olan ve ayrıca üniversitenin yönetim kadrosunda da yer alan Plaut, Başbakan Erdoğan`a gönderdiği mektubunda küstahlığın da ötesinde ifadelere yer verdi.

Plaut, Netanyahu`nun özürünün İsraillilerin görüşünü yansıtmadığını belirterek İsrail Başbakanı`nın `korkak ve aptal` olmakla itham etti. İsrailli profesör, Başbakan Erdoğan`a hitaben yazdığı mektupta Mavi Marmara düzenlenen ve 9 güzide insanın şehid edildiği kanlı baskını hatırlatarak, `Ben de sizden sadece 9 teröristi öldürdüğümüz ve terörist gemisini batırmadığımızdan ötürü özür diliyorum.` gibi küstahlığın da ötesinde ifadeler kullandı.

Plaut ayrıca Binyamin Netanyahu`nun çaresiz, uyuşuk ve Yahudi tarihinden kopuk olduğunu iddia ederek İsrail Başbakanı`nın Erdoğan`dan özür dileyerek Yahudilerin hamursuz bayramından hemen önce tarihin en utanç verici icraatına imza attığını öne sürdü.

Steven Plaut, Türkiye`nin Kıbrıs`ta işgalci olduğunu da iddia ederek, İsrail`in bu duruma sessiz kaldığı için de özür dilediğini belirtti. İsrailli profesör İstanbul`un Antik Yunan`ın başkenti olduğunu da ileri sürerek Fatih Sultan Mehmet`in 1453`de fethettiği İstanbul`un gerçek sahiplerine geri verilme zamanı geldiği şeklinde ifadeler kullandı.

Hürseda Haber


 

Bu haberler de ilginizi çekebilir