• DOLAR 32.51
  • EURO 34.783
  • ALTIN 2499.528
  • ...
Batman basınında bugün
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
BATMAN - Batman yerel gazetelerinde bugün yer alan bazı haber özetleri şöyle:


BATMAN BASIN.COM: `BUGÜN VAHDETE DAHA ÇOK İHTİYAÇ VAR`
Hüseyni Sevda Sitesinin sorularını cevaplandıran Hizbullah Cemaati Lideri Edip Gümüş, İsrail`in özür dilemesi, Mısır`da devam eden olayları, çözüm süreci bağlamında yapılan açıklamaları ve Suriye`deki çatışmaları değerlendirdi ve Müslümanların vahdete her zamankinden daha fazla muhtaç olduklarını vurguladı.


HAC KURA ÇEKİMİ 28 MART`TA
Hacca gitmek için müracaatta bulunan adaylar için kuraların 28 Mart Perşembe günü çekileceği belirtildi.

BATMAN MEZOPOTAMYA GAZETESİ: YASA UZATILMAZSA DEVLET, İŞÇİ VE İŞVEREN ZARAR GÖRECEK
49 ilde, SGK işveren Hissesinin yüzde 80, OSB`lerde ise yüzde 100`nün hazinece karşılanmasını öngören 5084 ve 5615 sayılı yasaların sürelerinin 31.12.2012 tarihinde sona erdiğini fakat bu yasalara ilişkin süre uzatımına gidilmediğini kaydeden Serbest Muhasebeci Mali Müşavir Lokman Eren, Şubat ayında Başbakan Recep Tayyip Erdoğan`ın toplantı ve mitinglerde aralarında Batman`ın da bulunduğu 6. bölgede 6 yıl daha uzatılmasının talimatını verdiğini belirtti.

BATMAN MEDYA GAZETESİ: `BU RAPOR BARIŞ ÜMİDİNİ ZAYIFLATIR`
Alt komisyon tarafından hazırlanan ve Adalet Komisyonuna gönderilecek Roboski Raporu`na tepki gösteren Batman Barosu, bu raporun kalıcı barış ümidini zayıflattığını belirtti.


BATMAN BARIŞ GAZETESİ: HÜDA PAR`DAN TEŞEKKÜR MESAJI
Hür Dava Partisi (HÜDA PAR) Batman İl Başkanı Dr. Aydın Gök, HÜDA PAR Batman İl ve Merkez İlçe Teşkilatı binalarının açılışına katılan tüm halka teşekkür etti.

BATMAN UMUT GAZETESİ: ESKİ YÖNETİCİLERE PLAKET
Batman`da 663 sayılı Kanunla Kamu Hastaneleri Birliğinin kurulması ve yeni planlama ile görevleri sona eren eski yöneticilere plaket verildi.

BATMAN PUSULA GAZETESİ ADLİYE SARAYINA DANIŞMA MERKEZİ KURULDU
Batman Adliye Sarayı girişinde Ön Danışma Bürosu kuruldu. Yapılan değişiklik sayesinde Adliye Sarayında işler daha hızlı bir şeklide yürütülecek.

BATMAN DOĞUŞ GAZETESİ: PTT ÖNÜNDE YARDIM İZDİHAMI
Batman da iki ayda bir verilen çocuk parası ödemelerini almaya gelen ebeveynler PTT şubesi önünde uzun kuyruklar oluşturdu. Yaşanan izdihama tepki gösteren vatandaşlar, yardımların ayda bir verilmesini istedi.

BATMAN POSTASI GAZETESİ: ŞÜPHELİ VALİZDEN ÇÖP ÇIKTI
Kültür Mahallesinde bir otobüs durağına bırakılan ve Bomba imha ekibi tarafından fünye ile patlatılan şüpheli valizden çöp çıktı.

BATMAN DURUŞ GAZETESİ: KAMYONET AZ KALSIN YANIYORDU
Batman′da seyir halindeki kamyonetin kasasında bulunan eşyalar bir anda alev alırken, kamyonet yanmaktan son anda kurtarıldı.

BATMAN GAZETESİ: DOLANDIRICILAR YİNE SAHNEDE
Şimdi de dindar insanlar hedef kitle oldu. \"Hac, Umre, Kur`an-ı Kerim kazandınız\" denilerek vatandaşlardan para alınıyor. Batman İl Müftülüğü yetkilileri, kendilerine başvuran çok sayıda Batmanlının dolandırıcıların eline düştüğünü belirterek vatandaşların bilgilendirilmesini istediler.

BATMAN ÇAĞDAŞ GAZETESİ: TÜRKİYE GÜNDEMİNDE!
Batman Cumhuriyet Meydanı`ndaki Atatürk büstünün kaidesindeki, `Ne mutlu Türküm diyene` yazısı, iki gün önce sökülerek yerine, `Yurtta sulh cihanda sulh` yazısı takılması geniş yankı buldu. (M.Fatih Akgül-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir